Yayın Yapmaya başlamalı mıyım?

cypher genelde bir de jett
viper açtım 2. kararkter olarak ama hem sevmedim hem beceremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem trafik var hem ultra ama yayın açarsın yine de sıkıntı olmaz
Haydaaa. Ben de full Jett oynuyorum :d

Bende volorant oynuyorum Sage ve Raze oynuyorum genelde ama bu konu neden buraya geldi ki yayın açacaktı arkadaş.
Valla biraz saptı konu.

normal fps değerleri ozaman ? sen kaç fps alıyosun denedinmi ets 2
ets 2 yok bende olsa da gamepad veya g29 falan olmadan oynamam onblar da bende yok :)

Haydaaa. Ben de full Jett oynuyorum :d

Valla biraz saptı konu.
aga ben jett i az oynuyom ya %75 cypher ım ben

ets 2 yok bende olsa da gamepad veya g29 falan olmadan oynamam onblar da bende yok :)

aga ben jett i az oynuyom ya %75 cypher ım ben
Okey. Eğer yarın kulaklığı alabilirsem direk istersen duo yayın yaparız? Eğer kargo ile almak zorunda kalırsam biraz daha bekleyecek yayın işi :)

Bende volorant oynuyorum Sage ve Raze oynuyorum genelde ama bu konu neden buraya geldi ki yayın açacaktı arkadaş.
normal fps değerleri ozaman ? sen kaç fps alıyosun denedinmi ets 2
forza da tüm ayarlar ultra sadece yansıma kalitesi ekstremken(en son ayar)bile en az 70 fps alıyodum ben 1650super le sende daha iyi pc var rahat ol aga sıkıntı olmaz

kanka benım aldıgım fps değerleri normalmi bazıları az fps alıyosun diyor bazıları normal diyor anlamadım ?
Bilemiycem ben belirttiğim sistemde sabit 60fps kitliyordum (trafik az).

Okey. Eğer yarın kulaklığı alabilirsem direk istersen duo yayın yaparız? Eğer kargo ile almak zorunda kalırsam biraz daha bekleyecek yayın işi :)
beni dc den de ekle sen yaz ekleyeyim ya da Syriux#5672 benimki.hem ben daha yayın açmayla ilgili şeyleri tam bilmiyorum öğrenmem lazım tamamen.ekranı oyunda nası bırakırım falan bilmiyom onları hiç bot falan nası olacak onu da bilmiyom.hem bana da kulaklık lazım gamepower medusa alacam taksitle çok iyi f/p mic i de güzel

beni dc den de ekle sen yaz ekleyeyim ya da Syriux#5672 benimki.hem ben daha yayın açmayla ilgili şeyleri tam bilmiyorum öğrenmem lazım tamamen.ekranı oyunda nası bırakırım falan bilmiyom onları hiç bot falan nası olacak onu da bilmiyom.hem bana da kulaklık lazım gamepower medusa alacam taksitle çok iyi f/p mic i de güzel
Ben Alpha-X düşünüyorum. Arkadaşımda da var 1 Yıldır kullanıyor. Benimde aklımda Medusa vardı fakat hem arkadaşım da sıkıntısız kullandıpı için Seçimimi Alpha-X ten yana kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,032
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri