Hayır. Yayın açmak için bence bir kitle gerekli. Yoksa kitlen çok saçma olur.Dielim yeni kanal açtım direk yayınmi açmalıyım
Bana göre Twitch Dlive ve Nonolive gibi sitelerden daha iyi nedenini soracak olursan Twitch'in izleyici kitlesi daha fazla lakin bir o kadar da yayıncı var Twitch'de. Aslında bunu kendin belirlemen lazım.Nerede yayıncılık daha iyi
İzlenmez. "Valorant" gibi oyunlar daha çok seviliyor. "PUBG" bence Dünya'nın en bozuk oyunlarından biri.Sizce yayıncı olunurmu PUBG yayını fln youtubda izlenrmi
-Bilgisayar,Ne gibi ekipman lazim
Sen tutundunmuSosyal medya öyle kolay iş değil yıllarca içinde 100'lerce video çektim herkes tutuncak diye bir şey yok ama emek gösterirsen ve reklamını iyi yaparsan tutunursun onun haricinde emek gösterip reklamını iyi yapamazsan zor tutunursun
Hayır tutunamadım ama benim internetim iyi değildi kalite falan çok kötüydü ondan dolayı da olabilir ya da işimi iyi başaramadımSen tutundunmu
1-Geleceği yok bu işin o yüzdne kendini sağlama al önce.Sizce yayıncı olunurmu PUBG yayını fln youtubda izlenrmi
Kamera felan pahalı. 100 liralık cam ile görüntü verirsen yayıncılık kariyerin başlamadan biter.Ne gibi ekipman lazim