Neler Yeni

Yayıncılığa sıfırdan başlamak için en uygun oyun ve yayın platformu hangisidir?

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
arkadaşlar selamlar gün içinde boş vaktim çok oluyor genelde video dizi film izlerken bir yandan da oyun oynuyorum genelde arkadaşlarımlayım bilgisayarda en çok BO6-CS2-Valorant-LOL-R6-GTA5 oynuyorum 2-3 günde bir 3-4 kişilik Phasmophobia-Backrooms-Liars Bar tarzı oyunlar oynuyorum.Konsol olarak PlayStation5 var aktif olarak uncharted4-last of us part2-FC25-NBA 2K25 oynuyorum anlayacağınız hemen hemen her oyunu oynuyorum bütün oyunları oynarken yayın açsam izleyici kitlesi çok farklı olur diye düşünüyorum bir yayını izleyen diğerini izlemez sizce hangi oyun veya oyunları oynarken yayın açmalıyım ve hangi platform sıfırdan başlamak için en uygunu olur.
maddi bir beklentim yok izleyici olması daha önemli.

KANZ!!!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kutay
Ben herhangi bir insanın herhangi bir yayın platformunda izlenilebileceğini düşünmüyorum.Yani önemli olan keşfedilmek,şahsen ben kimsenin yeni yayıncı arayışında olduğunu zannetmiyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Kick ve twitch ama tutulman zor sarman lazım. Sarabileceğini zannetmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ediz

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Kick başlarsan 2-3 ayda en azından 10-20 arası bir izleyicin olabilir ama harbiden hayatsız gibi günde 10 saatlere varan düzenli yayınlar açman gerekir. Ekipmanlar içinde ortak bütçede 7500F-4060Ti gibi bir sistem yeterli olur. Mikrofon falan gırla videosu var youtubeda.

• Beğen

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Yani Tt de yayın aç kafanda damacana falan parçala hit ol sonra geç yayıncılığa o zaman mantıklı görülebilir
Tr de çok var öyle sarmıyor hiç biri boşa yayın açıyorlar vizyon yokki hiçbirinde kısa yoldan yayıncı olayım para kasayım diyorlar da herkesten özür dileyerek ya kız olcan olsan bile çevre lazım DC sunucularında falan takılıp edincen ergenus toplucan of hesabında varsa yiyen gelir yayına ki yapanlar vardı vasat ötesi lol oynuyor kız yayıncı of hesabı var yiyen geliyordu yayınına geçenlerde bıraktı yayıncılığı tr kızı üstelik. Yada twitch de dekolteli takılacak pool party yapcak oyundan ziyade anca öyle belki. Twitch bir bataklığa döndü elini sallasan her yer pool party yada asmr girl alayı asmr da ise garip bir ritüel gibi kulak emcükleme ile para kasmaca yapıyorlar.

• Beğen

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Destiny 2 ile twicth yayını yapabilirsin.

• Beğen

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben herhangi bir insanın herhangi bir yayın platformunda izlenilebileceğini düşünmüyorum.Yani önemli olan keşfedilmek,şahsen ben kimsenin yeni yayıncı arayışında olduğunu zannetmiyorum.
haklısın yayıncıların çoğu çok izlenenlerin arkadaşlarından türeme.Bende zaten yaptıklarımı yaparken arkada bi yayın aksın olarak bakıyorum tutar tutmaz orası meçhul.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kick başlarsan 2-3 ayda en azından 10-20 arası bir izleyicin olabilir ama harbiden hayatsız gibi günde 10 saatlere varan düzenli yayınlar açman gerekir. Ekipmanlar içinde ortak bütçede 7500F-4060Ti gibi bir sistem yeterli olur. Mikrofon falan gırla videosu var youtubeda.
sistem ve ekipman imzamda var yeterli olur diye düşünüyorum.Günde 10 saat çok zor valla :D 22:00-02:00 arası takılıyorum genelde

KANZ!!!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kutay
haklısın yayıncıların çoğu çok izlenenlerin arkadaşlarından türeme.Bende zaten yaptıklarımı yaparken arkada bi yayın aksın olarak bakıyorum tutar tutmaz orası meçhul.
Kendini mutlu hissedeceksen tabii ki dene.Allah büyük.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Tr de çok var öyle sarmıyor hiç biri boşa yayın açıyorlar vizyon yokki hiçbirinde kısa yoldan yayıncı olayım para kasayım diyorlar da herkesten özür dileyerek ya kız olcan olsan bile çevre lazım DC sunucularında falan takılıp edincen ergenus toplucan of hesabında varsa yiyen gelir yayına ki yapanlar vardı vasat ötesi lol oynuyor kız yayıncı of hesabı var yiyen geliyordu yayınına geçenlerde bıraktı yayıncılığı tr kızı üstelik. Yada twitch de dekolteli takılacak pool party yapcak oyundan ziyade anca öyle belki. Twitch bir bataklığa döndü elini sallasan her yer pool party yada asmr girl alayı asmr da ise garip bir ritüel gibi kulak emcükleme ile para kasmaca yapıyorlar.
twitchte yıllar önce denedim ortalama 10 civarı izleniyordu kendi çapımızda eğleniyorduk ama dediğinde haklısın katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destiny 2 ile twicth yayını yapabilirsin.
tavsiyen için teşekkürler.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
Yt de kesitlerinin yayınlanması baya önemli. Hangi platform dersen twitch le kick den aynı anda açabilirsin

• Beğen

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Yani izlenmek ve hızlı kitle oluşturmak istiyorsan sadece bir platformda yayın açmanı önermem. Cross platform şeklinde yayın yapmalısın. Yani teknik olarak şöyle anlatıyım: OBS üzerinden Twitch de yayın açtın diyelim, OBS in verdiği yayın anahtarını Twitch'e giriyorsun ve yayınını o şekilde paylaşıyorsun. Aynı yayın anahtarı ile Kick ve YouTube üzerinde de yayın açabilirsin aynı anda. Bu 1 olan şansını 3 e çıkartır. Böylelikle bir platforma da bağlı kalmak zorunda kalmazsın. Yarın öbürgün izleyici sayın arttığında kitlen oluştuğunda Twitch ya da Kick anlaşmak isteyebilir sadece kendileride yayın yapman için, bu durumda da kendi isteğine bağlı hangi platformu istiyorsan oradan devam edersin.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sahuraka
arkadaşlar selamlar gün içinde boş vaktim çok oluyor genelde video dizi film izlerken bir yandan da oyun oynuyorum genelde arkadaşlarımlayım bilgisayarda en çok BO6-CS2-Valorant-LOL-R6-GTA5 oynuyorum 2-3 günde bir 3-4 kişilik Phasmophobia-Backrooms-Liars Bar tarzı oyunlar oynuyorum.Konsol olarak PlayStation5 var aktif olarak uncharted4-last of us part2-FC25-NBA 2K25 oynuyorum anlayacağınız hemen hemen her oyunu oynuyorum bütün oyunları oynarken yayın açsam izleyici kitlesi çok farklı olur diye düşünüyorum bir yayını izleyen diğerini izlemez sizce hangi oyun veya oyunları oynarken yayın açmalıyım ve hangi platform sıfırdan başlamak için en uygunu olur.
maddi bir beklentim yok izleyici olması daha önemli.
Yayin yerine oyunlarda kokik buldugun kisimlari tt ye at zamanla takipci kazaninca yayin acarsin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,408
Üyeler
163,309
Son üye
Kindel
Top Bottom