M Mamistv 80+ Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Arda Gür 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 bir şey merak ediyorum. Bu kadar kişi nasıl anlaştınız?
RuthlV5 80+ Bronze Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 1,219 Dahası Reaksiyon skoru 507 İsim Mert Kirazlı 14 Temmuz 2024 #28 Mamistv yazmış: bir şey merak ediyorum. Bu kadar kişi nasıl anlaştınız? Devamı için tıklayın... valla ben birlaç kişiye yazdım trollicez diye ciddi uğraştım biraz kusura bakma kanki Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Temmuz 2024 akutsuki yazmış: Efendim profil fotoğrafında ki şahsiyet hangi manga serisine ait bir ana karakterdi? lütfen söyler misiniz serinin adını? Devamı için tıklayın... Juujika no ruokinin mangasına ait olan Urumu shun karakteri dostum mangayı okumadıysan okumanı öneririm harika bişey
Mamistv yazmış: bir şey merak ediyorum. Bu kadar kişi nasıl anlaştınız? Devamı için tıklayın... valla ben birlaç kişiye yazdım trollicez diye ciddi uğraştım biraz kusura bakma kanki Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Temmuz 2024 akutsuki yazmış: Efendim profil fotoğrafında ki şahsiyet hangi manga serisine ait bir ana karakterdi? lütfen söyler misiniz serinin adını? Devamı için tıklayın... Juujika no ruokinin mangasına ait olan Urumu shun karakteri dostum mangayı okumadıysan okumanı öneririm harika bişey