Neler Yeni

Yayında Nasıl 2 kamera yapabilirim

A.Cann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Can
Arkadaşlar ben YouTube veya instagram canlı yayını yapıyorum ama oyun videosu filan değil. Karşılıklı konuşma gibi En absürt örnekle vereyim mesela ibo Show veya şarkılar bizi söyler de kamera geçişleri oluyor ya onun gibi… tabii ki o kadar profesyonel beklemiyorum ama nasıl yapabilirim ? Mesela bir tuşa basacağım 1. Kamera geçiş tam ekran bir tuşa basacağım kamera 2 tam ekran vs. Bilenler yardım ederse çok sevinirim sevgiler…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir program veya uygulama var mı bunun için ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Zamanında kullanmıştım. OBS'ten Instagram canlı yayını açmayı sağlayan bir program vardı. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama zamanında laptoptan instagram yayını yapmıştım. Sorunsuzdu.

OBS İçerisinden geçişleri ekleyip yayın anahtarınızı değiştirdiğinizde kullanabilirsiniz.

A.Cann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela 6. Saniyeden 10. Saniyeye geçerken... Bunun gibi bir şey ama canlıda olacak. 2 kamera olacak ben tusa basacağım hemen diğer kamera yayına girecek. Böyle bir şey mümkün mü ?

Sohbet ederken canli yayında konuşan kisiyi ceken kameraya geçecek örnek olursa:)

Zamanında kullanmıştım. OBS'ten Instagram canlı yayını açmayı sağlayan bir program vardı. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama zamanında laptoptan instagram yayını yapmıştım. Sorunsuzdu.

OBS İçerisinden geçişleri ekleyip yayın anahtarınızı değiştirdiğinizde kullanabilirsiniz.
Programın adını verme şansın var mi bende bakayım

A.Cann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek

Kardeş 1 yıl olacak kusura bakma da instagram canlı yayın programın adı nedir ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç