Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Ağalar motor lazım yaza hiç bilgim yok ama motor hakkında bilgili biri varsa konusabilirmiyiz
Kanka öncelik bütçen ne o lazım ona göre bak birşeylerAğalar motor lazım yaza hiç bilgim yok ama motor hakkında bilgili biri varsa konusabilirmiyiz
Bütçeni söyle gerisi bizdeAğalar motor lazım yaza hiç bilgim yok ama motor hakkında bilgili biri varsa konusabilirmiyiz
arora max-t bakabilirsin bizim okulda bir çocukta var baya f/p bir şeye benziyor.80 90k ama 125cc üzeri motorların ehliyetini alamiyorum sanırım 16 yaşındayım doldurunca 125cc ehliyeti alicam
Kac basiyoarora max-t bakabilirsin bizim okulda bir çocukta var baya f/p bir şeye benziyor.
Yok max 130 falan bassa yeter 100 altı olmasa iyi olur çokKaç basıyo sorusu sorulduysa sıkıntı 200 bassa 200 basıcan mı
115 120125 cc motorun görebileceği max 130 falan zaten. Sen kaç bassın istiyorsun?
Cg al geç o zaman Hatta ben satayım sana krom cgYok max 130 falan bassa yeter 100 altı olmasa iyi olur çok
Cg bana hiç yakışmaz bide görünüşünu begenmiyomCg al geç o zaman Hatta ben satayım sana krom cg