Kanka wordden çıkarmıyorum pdf dosyası yazdırıyorum bazılarında böyle bir sıkıntı oluyor. Bazılarında da olmuyor.ADIM 1) Evvela Denetim Masası -> Programlar -> Programlar Ve Özellikleri'ne girin ve Epson yazıcınızla alakalı tüm yazılımları kaldırın. Ayrıca, bu yazılımları kaldırdıktan sonra, Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Aygıtlar ve Yazıcılar'a girin ve eğer ola ki Epson yazıcınıza ait bir yazıcı hâlâ tanımlıysa (normalde kalmaması gerekir ama her ihtimale karşı söylüyorum) ona sağ tıklayın ve Aygıtı Kaldır deyin. Şimdi bilgisayarınıza mutlaka ama mutlaka restart atın.
Daha sonra yükleme yapın. Sana soracak usb ile yükleme de sonra kendi yükleyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar. sen word de kenar boşluğunu ayarladın mı?
O zaman pdf ile qlaklai olabilir.Kanka wordden çıkarmıyorum pdf dosyası yazdırıyorum bazılarında böyle bir sıkıntı oluyor. Bazılarında da olmuyor.
Eyvallah kanka çok multu olurum.Babam fotokopi makinası tamircisi ona sorayım bari.![]()
bilmiyom ki kk ben pdf operadan açıp yazdırıyorum iki dosya sıkıntı verdi ikisi vermedi. Anlamadım ki.O zaman pdf ile qlaklai olabilir.
Şu şekilde kenar boslugu ayarlayabilirsin.![]()
PDF Dosyasında Kenar Boşlukları Nasıl Değiştirilir - Gece-Ev 2024
Taşınabilir Belge Formatı (PDF) dosyalarını Adobe Reader'da açıp görüntüleyebilirsiniz. PDF dosyaları belgeleri orijinal olarak oluşturdukları biçimde görüntüler. Adobe'ye göre ...tr.computersm.com
Pdf de oluyor o. Kenar boslugu otomatik ayarlanıyor. Sen attigim linkteki gobi yap düzleşir büyük ihtimalEyvallah kanka çok multu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyom ki kk ben pdf operadan açıp yazdırıyorum iki dosya sıkıntı verdi ikisi vermedi. Anlamadım ki.
Akşam yazarım çözümü babam evde değil.Eyvallah kanka çok multu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyom ki kk ben pdf operadan açıp yazdırıyorum iki dosya sıkıntı verdi ikisi vermedi. Anlamadım ki.
Dur alternatif bulayım ben açabiliyorum diye gönderdim. Our dilerim meşgulum hızlı olmaya çalışıyorum.Ama o Adobe Acrobat için ve bu uygulama ben de yok.
Ya meşgul olmasam detaylı yardım ederdim de zaman yok. Sırf sana yardım edeyim diye duruyorum. Dene yanıl dan başka seçenek yok.Estağfurullah ben bi deneyeyim