knk bende yazılı sınavı geçmiştim, sonra üniversite çıktığı için üniversiteye gitmek zorunda kaldım, beni bir kaç defa aradılar sınava girmem için, sınava giremeyeceğimi söylediğim halde girmem gerektiğimi söylediler, kaydı bile sildirmek istedim silmeyiz dediler, bende o zaman sınava girmeyeceğim dedim,öyle kaldı , başka şehirdeki bir ehliyet kurs hocasına danıştım, durumu anlattım, seni aradan çıkarmak için zorluyorlar, harç ücretini yatırmadığın sürece seni sınava falan sokamazlar, senin yerine de harç ücreti yatıramazlar dedi, sen ne zaman harç ücretini yatırırsan o zaman girebilirsin sınava dediler, yazılı dan sonra 1 yıl geçti, ben aradım kursu sınava girmek istiyorum dedim, bana eğitim günlerini falan söylediler, gittim bir hafta direksiyon eğitimi aldım,harç ücretimi yatırdım haftasonu da sınava girdim geçtim. Yani yazılıdan 1 yıl sonra girdim ben sınava bir sorun olmadı. A2 Motor ehliyetimi aldım, gittim tekrar dan kursa araba ehliyeti için tekrar kayıt oldum ücretini vs ödedim, zaten 2. ehliyet için tekrar yazılı sınava girmene gerek yok, araba için yazıldım, bana eğitim günü verdiler, 1 hafta eğitime gittim, hafta sonu da sınava girip araba ehliyetimi de aldım hiç beklemeden.