I AM SHERLOCKED
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
Arkadaşlar günün 5+ üzeri bilgisayar başında geçiren biriyim kaliteli, mümkün mertebe fiyat performans klavye arayışındayım. Klavye kesinlikle TKL(numpaddsiz) olmayacak. Kablosuz bağlantı özelliğide olursa güzel olur ama olmazsa olmazım değildir. Çok ses çıkartmayan(mavi switch gibi), çok yüksek meblalara(5k+) çıkmadan bu işi klavye eksiğimi kapamak istiyorum. Ben birkaç model bakındım tecrübe ve deneyimlerinize göre bunlardan veya bunların dışında şu iyidir bunu al dediğiniz ürünleri bekliyorum.
Bulduklarım:
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Wisteria Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AJAZZ AK980 Gri Gift Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gri
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3 RD/TR GEN II Red Switch Kablolu Türkçe RGB Optik Mekanik Gaming Klavye
Glorious GMMK2 TR RGB Modüler Hotswap %96 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
Bulduklarım:
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Wisteria Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AJAZZ AK980 Gri Gift Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gri
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3 RD/TR GEN II Red Switch Kablolu Türkçe RGB Optik Mekanik Gaming Klavye
Glorious GMMK2 TR RGB Modüler Hotswap %96 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi