Öneri Yazılım ağırlıklı ve birazda oyun için yüksek kalitede klavye önerisi

Reaksiyon skoru
140
Arkadaşlar günün 5+ üzeri bilgisayar başında geçiren biriyim kaliteli, mümkün mertebe fiyat performans klavye arayışındayım. Klavye kesinlikle TKL(numpaddsiz) olmayacak. Kablosuz bağlantı özelliğide olursa güzel olur ama olmazsa olmazım değildir. Çok ses çıkartmayan(mavi switch gibi), çok yüksek meblalara(5k+) çıkmadan bu işi klavye eksiğimi kapamak istiyorum. Ben birkaç model bakındım tecrübe ve deneyimlerinize göre bunlardan veya bunların dışında şu iyidir bunu al dediğiniz ürünleri bekliyorum.

Bulduklarım:
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Wisteria Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AJAZZ AK980 Gri Gift Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gri
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3 RD/TR GEN II Red Switch Kablolu Türkçe RGB Optik Mekanik Gaming Klavye
Glorious GMMK2 TR RGB Modüler Hotswap %96 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi

Arkadaşlar günün 5+ üzeri bilgisayar başında geçiren biriyim kaliteli, mümkün mertebe fiyat performans klavye arayışındayım. Klavye kesinlikle TKL(numpaddsiz) olmayacak. Kablosuz bağlantı özelliğide olursa güzel olur ama olmazsa olmazım değildir. Çok ses çıkartmayan(mavi switch gibi), çok yüksek meblalara(5k+) çıkmadan bu işi klavye eksiğimi kapamak istiyorum. Ben birkaç model bakındım tecrübe ve deneyimlerinize göre bunlardan veya bunların dışında şu iyidir bunu al dediğiniz ürünleri bekliyorum.

Bulduklarım:
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Wisteria Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AJAZZ AK980 Gri Gift Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gri
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3 RD/TR GEN II Red Switch Kablolu Türkçe RGB Optik Mekanik Gaming Klavye
Glorious GMMK2 TR RGB Modüler Hotswap %96 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
valla hocam takipe aldım bende tam senin dediğin gibi bir klavye istiyorum 2-3 kere konu açtım kimse dönmedi doğru düzgün

Asuslar ve glorious haricindekiler alınabilir.(fiyat/özellik bakımından). Ayrıca akko 5098Bye bakabilirsin. Tasarımını en çok beğendiğini seçmek sana kalmış.

kalvyeye 2-3k vermek bana neden hiç mantıklı gelmiyor

Saf İşlev açısından bence de gerek yok. Ama oyun için mekanik, manyetik, ses ayarlama knobu, ekran, tasarım, hotswap vs. falan olunca insanlar o fiyatlara alıyor.

7.5k verdim :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3klık klavyeye taş çıkartıyor mu evet çıkartıyor fark belli oluyor bayağı
h.olsun kardeşim güle güle kullan :)

Asuslar ve glorious haricindekiler alınabilir.(fiyat/özellik bakımından). Ayrıca akko 5098Bye bakabilirsin. Tasarımını en çok beğendiğini seçmek sana kalmış.
Tavsiye için teşekkür ederim, O zaman yazdığın ve attıklarımdan arasında donanımsal pek fark yok diyorsun. Switch, sensör vb gibi özelliklerden şu daha iyi diyebileceğin var mı yada

Yıllar önce bende ekipmana ortalama üstü para vermiyordum ama günlük kullanım sürem çok arttığı ve aktif kullandığımdan sürekli bozulan bozulabilecek ucuz bir ürün almak istemiyorum.

7.5k verdim :d

2-3klık klavyeye taş çıkartıyor mu evet çıkartıyor fark belli oluyor bayağı
ne aldın marka model olarak o fiyata

Ve konuyu dağıtmadan yazdıklarımın haricinde tavsiyeniz varsa veya yazdıklarımdan şu iyidir dediğiniz cevabınızı bekliyorum bu hafta satın almam gerekiyor.

Switch, sensör vb gibi özelliklerden şu daha iyi diyebileceğin var mı yada
Yok hocam, epomaker rt100 ün şarjı ekran olmadığı için daha uzun gidebilir. onun dışında alacağın modeldeki switch sesini de youtubedan dinlemeni öneririm.

Tavsiye için teşekkür ederim, O zaman yazdığın ve attıklarımdan arasında donanımsal pek fark yok diyorsun. Switch, sensör vb gibi özelliklerden şu daha iyi diyebileceğin var mı yada

Yıllar önce bende ekipmana ortalama üstü para vermiyordum ama günlük kullanım sürem çok arttığı ve aktif kullandığımdan sürekli bozulan bozulabilecek ucuz bir ürün almak istemiyorum.

ne aldın marka model olarak o fiyata

Ve konuyu dağıtmadan yazdıklarımın haricinde tavsiyeniz varsa veya yazdıklarımdan şu iyidir dediğiniz cevabınızı bekliyorum bu hafta satın almam gerekiyor.
atk rs7

Yok hocam, epomaker rt100 ün şarjı ekran olmadığı için daha uzun gidebilir. onun dışında alacağın modeldeki switch sesini de youtubedan dinlemeni öneririm.
epomaker rt100 e bakındımda ekran var yalnız o durumda daha az olmaz mı şarjlı kullanımı, veya x bir özelliği daha iyi diye mi tavsiye ettin anlamadım. Dediğini yaparım kesin youtubedan arasında kaldığım 1-2 seçeneğin tanıtımına sesine vs bakacağım.

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch aynı switchli başka rog klavye kullanıyorum baya memnum kaldım2 yıldır. Elimdekini satabilsem bu modele geçicem ben de. Alıcaksan bu modele de bakabilirsin cashback var: https://www.gaming.gen.tr/urun/3989...tch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/
Teşekkürler ikisinide listeme aldım en son kararsız kalırsam detaylı bi incelerim hepsini.
Teşekkürler. Türkiye satış kanalı bulamadımda haricen numpad olmayışı sıkıntı bana. Haricinde epey iyi klavye gibi duruyor.

Son düzenleme:
Geri