Yazılım/Bilgisayar Okunur mu?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Hocalarım sa,
sınav senem yaklaşıyor. Hala bilgisayar/yazılım okunur mu? Bu bölümün geleceği var mı?
Artık okunmaz diyenler var AI muhabbetleri yüzünden?
son olarak, bu mühendisliklerden mezun olan varsa kaç sıralama yaptılar bunu merak ediyorum.

Hocalarım sa,
sınav senem yaklaşıyor. Hala bilgisayar/yazılım okunur mu? Bu bölümün geleceği var mı?
son olarak, bu mühendisliklerden mezun olan varsa kaç sıralama yaptılar bunu merak ediyorum.
İyi üniversite gelirse tavsiye ederim yoksa 200binle bişey bekleme

Hocalarım sa,
web tasarımcısı olmayı düşünüyordum tiktokta orda burda ai ile site yapıyorlardı dedim yerim böyle işi şimdi hemşir olucam

web tasarımcısı olmayı düşünüyordum tiktokta orda burda ai ile site yapıyorlardı dedim yerim böyle işi şimdi hemşir olucam
daha mantıklı hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi üniversite gelirse tavsiye ederim yoksa 200binle bişey bekleme
tahminim ilk 30-40K bekliyorum sıkıntı çıkmazsa girerim

daha mantıklı hocam :D

tahminim ilk 30-40K bekliyorum sıkıntı çıkmazsa girerim
30-40k ile sağlam üniversitelerde okursun kendinide geliştirirsen bir sorun olacağını sanmıyorum

Hocalarım sa,
50k üstü okunmaz

Pc okuyabilirsin ama tıp kazanırsan tıp oku ya yemişim mühü

Okunur ama kendini gelistirmen lazim. Yakin zamanda degisime gitme sansi var bu bolumun. Ayrica Siber Guvenlige falan yonelirsen is var.

AI resistant is var*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,109
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri