biliyorum hocamda tiktokta vs kodsuz şunları yapın bunları yapın vs videoları görünce insan merak ediyorbu soru ingilizce bilmeden ingilizle konuşmakla ayni hayir tabii ki
anladım hocam peki app geliştirmek için öğrenmem gereken yazılım dili hangisidir?no code toollar var aslında bir yere kadar götürür. ama sınırlı kalırsın yine.
geliştireceğin uygulamaya, nerede çalışacağına göre değişir. Mobil için konuşalım frontendi react native ile yazarsan ios/android ikisinde de çalışır. Backend için de node.js express kullanabilirsin. DB olarak da postgresql kullanabilirsin. Daha sonra ihtiyaçlarına göre bunları da değiştirebilirsin. React native ve node.js ikisi de js tabanlı olduğu için tek dil götürür seni.biliyorum hocamda tiktokta vs kodsuz şunları yapın bunları yapın vs videoları görünce insan merak ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam peki app geliştirmek için öğrenmem gereken yazılım dili hangisidir?
Sanada maşallah yazılım bilmiyorum diyorsun ama uygulama yapmak istiyorsun.Ne diyeyim kolay gelsin.Masallah hocam bu zeka nerden
Ee ne olmus bilader soruyoruz alt tarafiSanada maşallah yazılım bilmiyorum diyorsun ama uygulama yapmak istiyorsun.Ne diyeyim kolay gelsin.
Yapilmiyorsa ogrenerim diyorum ayrıca.Sanada maşallah yazılım bilmiyorum diyorsun ama uygulama yapmak istiyorsun.Ne diyeyim kolay gelsin.
Biraz sinirliyim hocam kusura bakmaNiye insanları küçük düşürücü bir dil kullanıyorsun.Sana kötü bir şey mi söyledim?
Dalga geçercesine "para ver yaptir" deyince bi sinirime gitti sanki hic aklıma gelmemiş gibiBiraz sinirliyim hocam kusura bakma
Hocam peki öğrenmem gereken dil veya diller nedirMerhaba, ben mobil uygulama geliştiricisiyim. İnternette bazı online kodsuz editörler var fakat bunlar seni götürmez. Mutlaka öğrenmen gerekiyor.