1000 Dolar Türk lirasına çevrilmese dediğini belki anlayabilirdim , toplayabilsem buraya yazmazdım.1000 Dolar's
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizi kim şikayet etti acaba?
Teknobiyotik'e girip oradan kendiniz toplayıp buradan paylaşsanız daha iyi olurdu.
Türkiye'de dolarla alışveriş yapılmıyor.
Grafik tasarım için Ekran Kartı Şarttır Marka Önemli Değil. İşlemci Anakart'a Uyumlu Darboğaz yapmayan bir işlemci olsun yeterli Ekran Kartını'da yormasın. Benim Zaten 1000 Dolarım Olduğu İçin Kurda Beni Etkilemez.Kur değişiyor sabit değil. İşlemci veya ekran kartı gibi tercihlerinizi yazmamışsınız.
grafik tasarım ve oyun yapımı için pc
monitor olmayacak
bütçe (29.064,20 TL ) 1000 dolar altında kalsın
hazır sistem olmasın
teşekkürler ama anakart micro atx dışında olsa daha performans almaz mıyızAMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comTeam T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram
Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.comMSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart - PttAVM.com - 2024
MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.comXPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
hocam o o kadar önemli değil chipset daha önemli b650 almak bu paraya daha önemliteşekkürler ama anakart micro atx dışında olsa daha performans almaz mıyız
çok sağ olhocam o o kadar önemli değil chipset daha önemli b650 almak bu paraya daha önemli
kankam birde sıvı soğutucu önerisinde bulunabilir misin?hocam o o kadar önemli değil chipset daha önemli b650 almak bu paraya daha önemli
kankam birde sıvı soğutucu önerisinde bulunabilir misin?