Neler Yeni

Yazılım ile Nasıl Para Kazanabilirim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yazılım kursuna gidip yazılım öğrenmeyi planlıyorum, öğrendikten sonra nasıl para kazanabilirim? Mesela web sitesi tasarlayıp nasıl para kazanabilirim?

KirliKill

80+ Silver
Yazılım kursuna gidip yazılım öğrenmeyi planlıyorum, öğrendikten sonra nasıl para kazanabilirim? Mesela web sitesi tasarlayıp nasıl para kazanabilirim?
örneğin ünlü bir cafe ile anlaşıp ocafe için web site tasarlayabilirsin. veya avukatlar veya profesyonelsen hastane gibi büyük yerlere site yapmak ve o sitenim başında filan durarak kazanabilirsin

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
hocam konu dışı ama kurs online mı, bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hemen bırakıyorum bunun önüne geçebilmek için

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konu dışı ama kurs online mı, bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hemen bırakıyorum bunun önüne geçebilmek için
Hayır online olarak düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

örneğin ünlü bir cafe ile anlaşıp ocafe için web site tasarlayabilirsin. veya avukatlar veya profesyonelsen hastane gibi büyük yerlere site yapmak ve o sitenim başında filan durarak kazanabilirsin
Hocam o kadar profosyonel değil, 15 yaşındayım zaten basit bir web sitesi tasarlayarak online bir şekilde para kazanmayı hedefliyorum.

KirliKill

80+ Silver
Hayır online olarak düşünmüyorum

Hocam o kadar profosyonel değil, 15 yaşındayım zaten basit bir web sitesi tasarlayarak online bir şekilde para kazanmayı hedefliyorum.
valla arkadaşımın ablası bilişim öğretmeni. atanamadı ve mardinin en lüks ven en iyi cafesine web site kuruyor. aklıma bu geldi. profesyonel yapmak istersin belki. aklımada başka bir şey gelmedi. iyi forumlar

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Web site tasarlamak için kod bilmene gerek yok artık, kamyon varken çimentoyu sırtında taşımak gibi bir şey.

Şahsen ben WordPress üzerinden tasarladığım ortalama bir siteyi 2000₺'den başlayan fiyatlarla satıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Web site tasarlamak için kod bilmene gerek yok artık, kamyon varken çimentoyu sırtında taşımak gibi bir şey.

Şahsen ben WordPress üzerinden tasarladığım ortalama bir siteyi 2000₺'den başlayan fiyatlarla satıyorum.
Nerde satıyorsunuz,alıcı çıkıyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Alıcıyı siz bulursanız daha iyi olur,mesela sizin oralarda orta çaplı kafelere gidin işte böyle böyle web sitesi yaptım 2000 TL'Ye satmak istiyorsanız adama normalde 2500-3000 TL deyin ama size özel 2000 TL yapıyoruz diyin kabul ederlerse alırsın işi.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Ofisimiz var, sadece website üzerine değil, medya alanındaki hemen her dalda iş yapıyorum.

Kurgu, Montaj
Photoshop
Dış çekim
Grafik Logo Tasarım
Kartvizit
Düğün Nişan
Fotoğrafçılık
Teaser Tanıtım
Web site tasarım vs vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Alıcıyı siz bulursanız daha iyi olur,mesela sizin oralarda orta çaplı kafelere gidin işte böyle böyle web sitesi yaptım 2000 TL'Ye satmak istiyorsanız adama normalde 2500-3000 TL deyin ama size özel 2000 TL yapıyoruz diyin kabul ederlerse alırsın işi.
Bu fikir mantıklı olur

Sfb32

80+
Bunlar dakikada yapılacak işler değil. İlk önce güzel front-end dillerini öğrenip fremaworkleri de öğrenmelisin.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Freelancer olarak para kazanabilirsin. Bunun için kurulmuş siteler var:
Bionluk(yerel), Fiverr (uluslarası)

Cafe sahibi karşısındaki kişinin 15 yaşında olduğunu görünceiş verme ihtimali çok çok düşük.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Kursa giderek öğreneceğin bilgilerle 2000 tl gibi paralar kazanmak pek mümkün değil. Hedefini, kendini geliştirmek istediğin dilini seçip temel algoritma yapılarını öğrenmeli, recursion gibi temel fonksiyonları bilmeli ve güzel bir deneyime sahip olunmalı. Eğer hızlı para kazanmak istiyorsan Unity kursu alıp Hyper Casual oyunlar yapmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom