Arkadaşlar merhaba ben bilgisayar programcılığı okumaktayım küçüklüğümden beri bilgisayarlarla iç içe olduğum için ve hoşuma gittiği için bu mesleği seçtim programlama yapabiliyorum yani kod yazabiliyorum okulda istenilen projeler olsun yada derste hocanın istediği şeyler olsun ancak benim etrafımda fazla yazılımcı olmadığı için size danışmak istedim herhangi bişeyde hep internetten araştırıp bulup ancak öyle kodlama yapabiliyorum bi nevi kopyala yapıştır olayı gibi başka insanlar acaba direk kafadanmı yazıyor bazılarını görüyorum hiçbirşeye bakmadan kafadan makina gibi yazıyorlar acaba ben yolun başındayım diye böyle olması normalmi yoksa bozukmuyum ben
yani etrafımdaki arkadaşlarımda hepsi herşeyi yapıyor ediyor kafadan 1000 satırlık şeyler yazıyoruz diyolar moralim bozuluyor bende yazabiliyorum ama işte dediğim gibi heryerden bakarak yapabiliyorum acaba gelişmemde bi önerisi olan varmı yoksa yapa yapa artık bende yapabilecekmiyim yardımcı olursanız kurtarırsınız beni bu dertten arkadaşlar teşekkürler.