Yazılıma baslamak istiyorum napmalıyım

ingilizce yoksa hemen hallet

Peki hangi kulvarda ilerlemek istiyosun? Ben mesela 15 seneyi askindir, Web Tasarim/Kodlama, Masaustu yazilim ve mobil uzerinde isler yapiyorum.
web tasarım/kodlama ve masaustu yazılım olabilir cok bilgili değilim yardımcı olabilir misin

Yazılım hakkında okumalısın.
Hızlı ilerleme? Orası çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen yaz tatili sonuna kadar RTX ekrankatı parası kazanmayı düşünüyorsun.

Yazılım hakkında okumalısın.
Hızlı ilerleme? Orası çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen yaz tatili sonuna kadar RTX ekrankatı parası kazanmayı düşünüyorsun.
tamamen sıkıldıgım için evde oyle bir deadline im fln yok nerde okuyabilirim

Eğitim düzeyini yaşını bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam temel elektronik çalışıp C/ embedded C arm tabanli kodlamaya dalardim.

tamamen sıkıldıgım için evde oyle bir deadline im fln yok nerde okuyabilirim
İnternet bir Derya. Her konuda bilgi bulabilirsin. Ama çoğu durumda İngilizce şart.

Sebep can sıkıntısı ise, eğlenceli bir şeyler bulmanı tavsiye ederim. Python ile nasıl metin isleyeceğini okumak hiç heyecan vermiyor meselâ.

Grafikler ile uğraşmak daha eğlenceli olabilir. Scratch, Blockly veya Basic256 gibi daha çok eğlence amaçlı şeyler deneyebilirsin.

İnternet bir Derya. Her konuda bilgi bulabilirsin. Ama çoğu durumda İngilizce şart.

Sebep can sıkıntısı ise, eğlenceli bir şeyler bulmanı tavsiye ederim. Python ile nasıl metin isleyeceğini okumak hiç heyecan vermiyor meselâ.

Grafikler ile uğraşmak daha eğlenceli olabilir. Scratch, Blockly veya Basic256 gibi daha çok eğlence amaçlı şeyler deneyebilirsin.

ingilizcem c1 seviyesinde o konuyla alakalı sıkıntım yok scratch ya da blockly gidi seylerde calıstım daha oncesınde okulda ama pek zevkli durmadılar fll yarısmalarına fln katılmıstım ama donanımla calıstım simdi daha cok merakım yazılıma eglenceli olmasa bile denemek isterim

ingilizcem c1 seviyesinde o konuyla alakalı sıkıntım yok scratch ya da blockly gidi seylerde calıstım daha oncesınde okulda ama pek zevkli durmadılar fll yarısmalarına fln katılmıstım ama donanımla calıstım simdi daha cok merakım yazılıma eglenceli olmasa bile denemek isterim
Arduino merakını çekerse onu dene.

Geri