Ben başlamadan önce çok araştırmıştım ve bir kesin python diğer kesim c# diyor. Tercih sana kalmış ama python biraz daha kolaydırSelamlar. Yazılıma başlamak istiyorum ve oyun yapmak istiyorum. Biraz araştırdım ve C# ile başlamaya karar verdim. Oyunlar için de kullanılıyormuş. Yazılıma yeni başlayan biri için uygun mudur C#?
Alanına göre değişir normalde c# önermem ama oyun tasarımından ilerliyeceksen.C# öğrenip unityden devam edebilirsin.Selamlar. Yazılıma başlamak istiyorum ve oyun yapmak istiyorum. Biraz araştırdım ve C# ile başlamaya karar verdim. Oyunlar için de kullanılıyormuş. Yazılıma yeni başlayan biri için uygun mudur C#?
Sınava 3 yıl var . C++ yeni başlayanlar için ağır gelir dediler. Sizin dediğiniz gibi önce C# öğrenip sonradan C++ öğrensem olabilir.Sana tavsiyem okuyacağın bölümde %99 C/C++ başlayacaksın. Üniversiteyi ne zaman okuyacağıını bilmiyorum. Eğer daha çok varsa C# da başlyabilirsiin ama eğer c c++ başlarsan üniversitenin ilk 2 yılında çok rahat edersin. Diğer derslerine odaklanırsın.
baslanır dünyanın en güzeldili benceSelamlar. Yazılıma başlamak istiyorum ve oyun yapmak istiyorum. Biraz araştırdım ve C# ile başlamaya karar verdim. Oyunlar için de kullanılıyormuş. Yazılıma yeni başlayan biri için uygun mudur C#?
Hocam C# için önce youtubedan izleyerek öğrenmek istiyorum. Hangi Türk youtube kanalını önerirsiniz c# için?Alanına göre değişir normalde c# önermem ama oyun tasarımından ilerliyeceksen.C# öğrenip unityden devam edebilirsin.