Yazılım'a Geç mi Başladım?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Garip oldu başlık ama ben 2-3 aydır C++ öğreniyorum.
Şu an İOstream kütüphanesine hakimim ve diğerlerine de hakim olmaya çalışıyorum.
Sizce geç mi kaldım yoksa halen erken mi?
yaşım 16.

Şu an İOstream kütüphanesine hakimim ve diğerlerine de hakim olmaya çalışıyorum.
yaşım 16.
Yazılıma asla geç başlama gibi bir durum yok ya, sadece ne zaman başlarsan kardır diyelim. Boş zamanlarında bile hobi şeklinde yapsan, senin için büyük artı olur.

Yazılıma asla geç başlama gibi bir durum yok ya, sadece ne zaman başlarsan kardır diyelim. Boş zamanlarında bile hobi şeklinde yapsan, senin için büyük artı olur.
Peki şuan Form uygulaması olarak arayüzle mi çalışmalıyım yoksa diğer kütüphanelere mi hakim olmaya baktıktan sonra mı bna geçmeliyim peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral o programda ne yapıyorsun
Anlayamadım açar mısın sorunu?

Geç başlamak konusundan ziyade piyasada tutunmak için reklam her şey. Mark Zuckerberg bile yazılımı Aptallar İçin C++ kitabından öğrenmiş ve öyle Facebook'u kurmuş. En azından birkaç yerde öyle yazıyordu.

Peki şuan Form uygulaması olarak arayüzle mi çalışmalıyım yoksa diğer kütüphanelere mi hakim olmaya baktıktan sonra mı bna geçmeliyim peki?

Anlayamadım açar mısın sorunu?
Amaç ne yani ne yapıyorsun ne yazıyorsun mesela

Şu an rahat ettiğin , alıştığın kütüphaneyi kullan sonra diğerlerini keşfetmeye başlarsın.

Geç başlamak konusundan ziyade piyasada tutunmak için reklam her şey. Mark Zuckerberg bile yazılımı Aptallar İçin C++ kitabından öğrenmiş ve öyle Facebook'u kurmuş. En azından birkaç yerde öyle yazıyordu.
Zaten reklam her şeyi cilalar.
Reklam ambalajdır heğ ambalaj boş olsun ama insan ambalajı açmadan içini görmez ve ambalaja aldanır.
Reklam önemlidir.

yaşım 16.
hocam 40 yaşında bile olsanız geç değil

Şu an rahat ettiğin , alıştığın kütüphaneyi kullan sonra diğerlerini keşfetmeye başlarsın.
O halde Giriş Çıkış fonksiyonları üstünde biraz daha hakimiyet kurucağım zatne bu kütüphaneler farklı şeylere hizmet ediyor ve her kütüphane diğeri olmadan çalışabiliyor sadece daha iyi oluyor diğerleri de olursa.

yaşım 16.
Geç başlama diye bir durum yok.
Ne kadar iyi iş yaptığın önemli bu konuda, tabii biraz da tecrübe gerekiyor.
Yaptığın iş ne kadar iyiyse o kadar çok kazanırsın. (paradan bahsetmiyorum.)

Zaten reklam her şeyi cilalar.
Reklam ambalajdır heğ ambalaj boş olsun ama insan ambalajı açmadan içini görmez ve ambalaja aldanır.
Reklam önemlidir.
Aslında hayır, Facebook boş bir platform değildi ama tek de değildi. Reklam; dolu olan şeyi, diğer dolu olan şeye tercih etme sebebidir. Bir şeyin kompleks olması onu üstün kalite yapmadığı için Facebook çok daha ileri gidebildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,137
Üyeler
199,301
Son üye
Demo_12

Geri