Yks başlamak için geç mi kaldim?

qewewe

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Öncelikle bu sorunun şu an sorulmasi mantıksız gelebilir biliyorum ama hedefim yüksek olduğu için içime kurt düştü. Mezun senemdeyim ve temelim gayet iyi. Sizce başlamak için geç mi kaldım yoksa tam zamanları mı? Yardımcı olursaniz çok sevinirim.

temelin varsa iyi ancak genede en kısa sürede başlamalısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vazgecmelisin bu hız ile tyt Konuları bile yetişmeyecektir (ytd) (12.sınıf ögrencisi ;) )
kardeş adam hızına ait somu bir şey söylememiş sen niye " bu hızla " diyorsun ki tyt feni 2 , matematiği ve türkçeyide dahil edersen taş çatlasın 5 ayda biter ki adam temelim var diyor bu süre daha da kısalır . Anladık rakip eleyeceksiniz , hepiniz akıllısınız , hepiniz çakalsınız

Herkese merhaba. Öncelikle bu sorunun şu an sorulmasi mantıksız gelebilir biliyorum ama hedefim yüksek olduğu için içime kurt düştü. Mezun senemdeyim ve temelim gayet iyi. Sizce başlamak için geç mi kaldım yoksa tam zamanları mı? Yardımcı olursaniz çok sevinirim.
2 kere bile üstünden geçersin mesela ayt matematik denen şey 10 günde bitebiliyor

temelin varsa iyi ancak genede en kısa sürede başlamalısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeş adam hızına ait somu bir şey söylememiş sen niye " bu hızla " diyorsun ki tyt feni 2 , matematiği ve türkçeyide dahil edersen taş çatlasın 5 ayda biter ki adam temelim var diyor bu süre daha da kısalır . Anladık rakip eleyeceksiniz , hepiniz akıllısınız , hepiniz çakalsınız
yazımdan ironi yaptığım belli olmuyormu konuyu açan mezun ve ve temelimde iyi ayriyetten daha ekime girmedik örneğin ben şu anda aynı anda hem tyt hemde ayt çalışıyorum 12 yim ve yetişemeyeceği hakkında hiçbir şüphem yok 20k sayısal hedefliyorum tyt en son 75 geldi ve hiç stressim yada şüphem yok yetişmeyeceği hakkında.

Şunu düşüneceğine git başla hala gelmiş geç mi kaldım falan filan diye düşünüyorsun geç kaldıysanda kaldın zamanı geri getiremeyeceğimize göre git başla

Geç kaldın desek okumayı vs bırakıp iş hayatına mı atılcaskın?

YKS'ye ne kadar süre ayırırsanız ayırın az gelecektir. En kısa sürede en üst seviyeden çalışmaya başlayın. Sınava kadar her gün 12 saat çalışsanız bile hala daha eksik kalan bir şeyler olduğunu düşüneceksiniz. YKS'nin klasiği bu.

alakası bile yok sakın geç kaldım gibi bir düşünceyle hataya düşme baştan kaybedersin daha bir sürü vaktin varken çalış ben bu hatayı yaptım sakın sen yapma şuan hiçbir şeye geç kalmadın dersine devam et sadece

Geri