Yazılıma Nasıl Başlamalıyım?

Kayrae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
789
Merhaba, yazalım alanına ilgilerim arttı bende artık öğrenmeye karar verdim fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. İnternet üzerinden kurs almayı planlıyorum sizce mantıklı mı eğer önerdiğiniz kurslar varsa belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak ne için öğreniyorsun derseniz benim öğrenme sebebim bilgisayar başında boş vakit harcamak yerine yararlı bir şey ile uğraşayım ve küçük çapta gelir elde edeyim (:

html css ile başla
Post automatically merged:

btk akademiden kurs al

Merhaba, yazalım alanına ilgilerim arttı bende artık öğrenmeye karar verdim fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. İnternet üzerinden kurs almayı planlıyorum sizce mantıklı mı eğer önerdiğiniz kurslar varsa belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak ne için öğreniyorsun derseniz benim öğrenme sebebim bilgisayar başında boş vakit harcamak yerine yararlı bir şey ile uğraşayım ve küçük çapta gelir elde edeyim :)
Btk akademiden ders dinleyebilirsiniz. Onun dışında hangi dil ile başlamak size kalmış. Hangi alanda, hangi platform da iş yapmak istediğinize göre değir.

Bence ilk olarak HTML - CSS - JAVA ile başla. (2 defa bitirdim ama hine unuttum)

Udemyden öğrenebilirsin orada her şey mevcut nereden başlaman gerektiği hangi programlar kullanman gerektiğini vb. Can değerde öneriyor

İngilizce eksiğiniz varsa, ingilizce öğrenerek başlayabilirsiniz.

Ömür Törpüsüdür. Hiçbir dil için temel diyemezsin ki ne yapmak istediğine göre değişir.
html niye ömür törpüsü diyorsun bir çok yazılımcı onunla başlayın diyor

c# ve pyhton başla

Geri