Neler Yeni

Yazılıma Nasıl Başlamalıyım?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Kayra
Merhaba, yazalım alanına ilgilerim arttı bende artık öğrenmeye karar verdim fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. İnternet üzerinden kurs almayı planlıyorum sizce mantıklı mı eğer önerdiğiniz kurslar varsa belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak ne için öğreniyorsun derseniz benim öğrenme sebebim bilgisayar başında boş vakit harcamak yerine yararlı bir şey ile uğraşayım ve küçük çapta gelir elde edeyim :)

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
html css ile başla
Mesaj otomatik birleştirildi:

btk akademiden kurs al

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba, yazalım alanına ilgilerim arttı bende artık öğrenmeye karar verdim fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. İnternet üzerinden kurs almayı planlıyorum sizce mantıklı mı eğer önerdiğiniz kurslar varsa belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak ne için öğreniyorsun derseniz benim öğrenme sebebim bilgisayar başında boş vakit harcamak yerine yararlı bir şey ile uğraşayım ve küçük çapta gelir elde edeyim :)
Btk akademiden ders dinleyebilirsiniz. Onun dışında hangi dil ile başlamak size kalmış. Hangi alanda, hangi platform da iş yapmak istediğinize göre değir.

2mApoo

80+ Silver
Bence ilk olarak HTML - CSS - JAVA ile başla. (2 defa bitirdim ama hine unuttum)

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Udemyden öğrenebilirsin orada her şey mevcut nereden başlaman gerektiği hangi programlar kullanman gerektiğini vb. Can değerde öneriyor

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İngilizce eksiğiniz varsa, ingilizce öğrenerek başlayabilirsiniz.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ömür Törpüsüdür. Hiçbir dil için temel diyemezsin ki ne yapmak istediğine göre değişir.
html niye ömür törpüsü diyorsun bir çok yazılımcı onunla başlayın diyor

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
c# ve pyhton başla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,946
Üyeler
166,860
Son üye
vexx_
Top Bottom