leaker001
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 637
İnternetten html derslerine başlaman gerekiyor youtube da da ücretsiz bulunuyorŞimdi pcyi açıp ne yapmam gerekiyor
İnternetten html derslerine başlaman gerekiyor youtube da da ücretsiz bulunuyorŞimdi pcyi açıp ne yapmam gerekiyor
PC'nin açma kapama tuşuna basıcan 1dk bekliyecen sonra açılcak.Orda yeşil,sarı,kırmızı renklerde chrome uygulaması var ona bascan sonra google çıkçak karşına oraya da ''SİTE NASIL KURULUR'' yazıcan bu kadar basit.Şimdi pcyi açıp ne yapmam gerekiyor
HelalPC'nin açma kapama tuşuna basıcan 1dk bekliyecen sonra açılcak.Orda yeşil,sarı,kırmızı renklerde chrome uygulaması var ona bascan sonra google çıkçak karşına oraya da ''SİTE NASIL KURULUR'' yazıcan bu kadar basit.
EVET. SİTE KURMAK İSTİYORSAN İLK HTML DEVAMINDA DA CSSİlk önce html mi öğrenmeliyim
ne amaç için istersen iste bence c,c+,c++ öğrenmelisin diyorsan ki ben sadece web sitesi tasarlarım başlangıcın tam kodlama sayılmayan html. html öğrendikten sonra css ve java script ile web sitesi tasarlayabilirsinMerhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle ne yapmak istiyorsun?Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Dostum bu soruyu benim için özel yazdın gibi bir şey galibaMerhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz