Neler Yeni

YAZILIMCI LAZIM ACİL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jugujugule
arkadaşlar merhaba bana bir yazılımcı lazım bir a sitesine yeni katılan abonelerin bildirimini telegram botu ile haberdar olacağım bir koda ihtiyacım var bu işi kolaylıkla yapabilecek biri ücreti ne ise vereceğim yazılımcı bilgisayar mühendisi tanıdıgınız varsa yardımcı olur musunuz

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Bionluk tarzı yerlere ilan açın.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
tesekkur ederım dostumda burdan daha samimi birini bulacagımı düsünuyorum
Samimiyete gerek yok. Söz konusu olan bir iş. Parasını ödersiniz, işi yapar teslim eder ve bağlantı kopar.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
yahu senın gıbıler bıtmyecekmı bu mecrada tavsıyeb vereceksen ver gerisini karısma ben burda actım konuyu iisne bak bılader
Arkadaş mı arıyorsun? İşini yapacak birini mi? Tavsiye veriyorum zaten.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
yahu senın gıbıler bıtmyecekmı bu mecrada tavsıyeb vereceksen ver gerisini karısma ben burda actım konuyu iisne bak bılader
Zamanında birisinden ricada bulunan kişilerde bi utanma, çekinme, sıkınma olurdu. Buna da "gurur" derdi büyüklerimiz. Şimdilerde bunu rica değil de "iyilik, istek, emir" kalıplarına bağlayıp ve üstüne kendine yardımda bulunmak isteyerek kendi görüşlerini bildiren kişilere üst tondan tersler dilde laf atan kişiler var ve bu tiplerin yaptığına da "kibir" diyoruz. Terbiyeni takın beleşe her istediğine ulaşabileceğini sanma. Ha eğer beleşe bulmak istiyorsan da forum forum yardım dilenip üstüne milleti tersleyeceğine git bu scriptleri paylaşan siteleri araştır

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forumlar amacına göre ayrılır. Buradan iş yaptıracak birini bulma ihtimalin çok düşük. Senin ihtiyacın olan adamı doğru yerde araman gerekiyor. Bunun içinde milleti azarlamayın.

Forumlarda arayacaksanız R10'a bakacaksınız. Yoksa TR için bionluk, armut vs. var.

Ek olarak bu forumda bu şekilde iş ticareti yasaktı diye hatırlıyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,253
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom