Neler Yeni

Yazım ve Noktalama Denetimi Getirilebilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Saçma sapan kurallara ne kadar meraklısınız siz öyle.

aMaN aMaN Nhe qHaDaR dA ÖzeNLi diip DüŞYoLaR mI SnA?
Ana dilini düzgün yazamıyorsan senin sorunun. Saçma sapan kural dediğin şey Türkçe'yi düzgün yazmak.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
A2 Türkçe dediğimiz olay.:D
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ana dilini düzgün yazamıyorsan senin sorunun. Saçma sapan kural dediğin şey Türkçe'yi düzgün yazmak.
Kural da değil aslında, denetim.
1611145137986.png

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
"Türkçeyi". İddiaya girerim ki senden en az 2 seviye daha iyi biliyorumdur. Şu kural fetişistliğinizden sıkıldığım için laf ediyorum, çoğu yazıma bakabilirsin; zaten düzgün yazıyorum. BIOS güncellerken adam hata alıyor, yazım hatası diye ban yiyor ve bir gün beklemesi gerekiyor bu acil durumda. Saçmalığa bak.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
"Türkçeyi". İddiaya girerim ki senden en az 2 seviye daha iyi biliyorumdur. Şu kural fetişistliğinizden sıkıldığım için laf ediyorum, çoğu yazıma bakabilirsin; zaten düzgün yazıyorum. BIOS güncellerken adam hata alıyor, yazım hatası diye ban yiyor ve bir gün beklemesi gerekiyor bu acil durumda. Saçmalığa bak.
Kural demiyorum ki ben, yazım denetimi diyorum.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kural demiyorum ki ben, yazım denetimi diyorum.
Dediğim gibi, gereksiz buluyorum. Bu dediğin aslında hükümet taktiği. Geçici bir vergi getir, 6 ay süre koy ve nabız ölç; karşı çıkan yoksa kalıcılaştır.

Birebir uyuşmasa da bu denetimler zorunlu hale gelecek muhtemelen. Technopat v2 istemiyorum.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Seçenek değilde bunu otomatik yapabilen bir şeyden bahsediyoruz biz. Otomatik olursa da zaten kimse yanlış yazdı diye ban yemez.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dediğim gibi, gereksiz buluyorum. Bu dediğin aslında hükümet taktiği. Geçici bir vergi getir, 6 ay süre koy ve nabız ölç; karşı çıkan yoksa kalıcılaştır.
Ben de sana katılmıyorum, yazı yazmadan önce yazında herhangi bir hata olup olmadığını denetleyen bir sistem bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde nokta değilde yazım yanlışından oluyor mesela "orjinal ürün öneriyorum" gibi.
Bazen noktalama da oluyor, hem de olmaması gerektiği kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Seçenek değilde bunu otomatik yapabilen bir şeyden bahsediyoruz biz. Otomatik olursa da zaten kimse yanlış yazdı diye ban yemez.
Microsoft Office bile tam olarak düzeltemiyor, anlamı değiştiriyor ve ekleri yanlış kullanım olarak çeviriyor. Sistemin daha doğru çalışma oranına %80 garanti bile verilmezken denetimi herkese otomatik yapmak mı? Şaka mısın?

Impe

80+ Silver
Ben de sana katılmıyorum, yazı yazmadan önce yazında herhangi bir hata olup olmadığını denetleyen bir sistem bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen noktalama da oluyor, hem de olmaması gerektiği kadar.
Bende bazen yapıyorum nokta yanlışı sorun seni telaşlandırdığı zaman ona dikkat edemiyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom