Ayda asgarî ücret hesaplayaşım 18 in altında olduğu için size sormak istedim 1 2 ay çalışırsam ne kadar alabilirim?
hocam nasıl oluyor ya asgari ücretliler bile günlük 800 civarı alıyorçalıştığın yere göre günlük 1000 tl maaş bile alabilirsin. benim geçen yaz çalıştığım yer 800 veriyordu şu an günlük 1000 veya 1200 veriyor olması lazım.
Nerede çalışacaksın, ona göre yorum yapalım.yaşım 18 in altında olduğu için size sormak istedim 1 2 ay çalışırsam ne kadar alabilirim?
çalıştığım yer yevmiye ile veriyordu maaşı. bilmiyorum işe ilk girdiğimde bende şaşırmıştım.hocam nasıl oluyor ya asgari ücretliler bile günlük 800 civarı alıyor
belli değil şuanlık ama dükkan veya inşaat olucak sanırımNerede çalışacaksın, ona göre yorum yapalım.
nerde çalışmıştın ki o parayaçalıştığım yer yevmiye ile veriyordu maaşı. bilmiyorum işe ilk girdiğimde bende şaşırmıştım.
otopark. ben o zaman orda 800 e çalışırken arkadaşlarım otelde 1000 tl ye çalışıyordu. fakat şöyle bir durum vardı, günlük 10-11 saat çalışıyordum.belli değil şuanlık ama dükkan veya inşaat olucak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nerde çalışmıştın ki o paraya
Mühendisler o kadar para almıyor. Ne yaptın sen 2 aydan bahsediliyor burda.70-100 bin
tamam teşekkürlerotopark. ben o zaman orda 800 e çalışırken arkadaşlarım otelde 1000 tl ye çalışıyordu. fakat şöyle bir durum vardı, günlük 10-11 saat çalışıyordum.
aylık olarak mı yoksa 2 ayda 1 asgari miAsgari ücret alma ihtimalin var, biraz bulacağın yere bağlı.
şartlara göre mümkün değil70-100 bin
ortalama mühendis aylık o parayı alıyor da ben 3 aylık olarak düşündüm. 2 ay için 50-60 binMühendisler o kadar para almıyor. Ne yaptın sen 2 aydan bahsediliyor burda.