T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Atatürk cidden içiyordu, ama bizi ilgilendirmez.Atatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Atatürk cidden içiyordu, ama bizi ilgilendirmez.Atatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Oktir. Ben chpnin de ne yardımlar yaptığını ne b*klar yediğini biliyorum. Terör örgütleriyle bağdaşmış partilerle iş yapıyolar bunu da savunmuyorum ama oy toplamak için yaptıklarını biliyorum.Tamam kanka bende hükümeti sevmiyorum zaten. Benim tarafım yok. Ben sadece bilelim diye dedim.
keske sadece bunun annesi babası olsa milyonlarca aynısı var bunlardan :/Ya ooof bunun anası babası benim geleceğimi belirliyor ya bana çok pis koyuyor. Hayatımı çaldılar hayatımı.
Velet lafları yükleniyor...Aileden duyma bilgilermi. YA işine mi gelmedi be bak emzik var istersen
No.1: nE?knk adamın içki bağımlısıyken yaptıklarını bunlar ayık kafayla yapamıyor![]()
TmYazık kafana
Adam gibi konuşmaya gayret göstersen keşke. AzıcıkAileden duyma bilgilermi. YA işine mi gelmedi be bak emzik var istersen
Aynen. Başkasına vermem daha iyisi çıkmadıkca. Keskr AKP ilk baştaki gibi olsa.Ben şahsen ülkede tutulacak parti olduğunu düşünmüyorum. Ama oy versem AKP`ye verirdim. Başka yönetim seçeneği yok çünkü.
Hepsinin büyük kusurları var maalesef tabi kusur olucak illa fakat çok fazla olması da kötü.Ben şahsen ülkede tutulacak parti olduğunu düşünmüyorum. Ama oy versem AKP`ye verirdim. Başka yönetim seçeneği yok çünkü.
O da zoraki :/ Ülkenin içinden geçtiler şuan.Ben şahsen ülkede tutulacak parti olduğunu düşünmüyorum. Ama oy versem AKP`ye verirdim. Başka yönetim seçeneği yok çünkü.
CHP çok Atatürk edebiyatı yapıyor. Ama Atatürk görse yüzlerine tükürürdü.Aynen. Başkasına vermem daha iyisi çıkmadıkca. Keskr AKP ilk baştaki gibi olsa.