YD 16 Pro alınır mı?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kardeşim paranız yoksa iphone almayın rezillik çekiyorsunuz boş yere yok telefonum kapandı yok e sime geçmem lazım yok 4 ay boşta kaldı 😂

Kardeşim paranız yoksa iphone almayın rezillik çekiyorsunuz boş yere yok telefonum kapandı yok e sime geçmem lazım yok 4 ay boşta kaldı 😂
? Kardeşim iPhone alıcam ama burda bu model 80 bin lira kerizlik babam yurt dışından alıcak para yokluğu ile ne alakası var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 bin liraya almak varken 80 bin lira verince ben sana keriz demiyorum mesela bunun mantık ile alakası var para ile değil.

Up Middle east ile Europe arasında ki farkı bilen var mı? Ona göre alıcam.

adam size iphone alınır mı dememiş kendi kendinize rollenip iphone almayın kardeşim paraniz yoksa demişsin

https://www.noon.com/en-sa/N7010558...c66a&utm_source=C1000094L&utm_medium=referral Bu telefon alınır mı? Middle East versiyonu tam olarak ne oluyor Avrupa versiyonu ile farkı nedir?
Buraya sor

Yok knk 16 pro max kullanıyorum yanlış tespit
Keriz gibi 100 bin lira verdiysen senin sorunun benim değil ben 40 bin liraya alıcam elimde eski iPhone var zaten iCloud diye bir şey var.

yılda 4 ay fazla kullanmak için vergi verenler bence rezil 0 sorgulama 100 itaat. yarın vergiyi 2 katına çıkarsa yine gidip alacak kadar kerizsiniz

Keriz gibi 100 bin lira verdiysen senin sorunun benim değil ben 40 bin liraya alıcam elimde eski iPhone var zaten iCloud diye bir şey var.
Keriz dşwlslwl 4 ay geçince hattım kapandı e sime geçeyim derdin sonra ki 4 ay dolunca telefonum kapandı nasıl uzatabilirim dersin 😂

yılda 4 ay fazla kullanmak için vergi verenler bence rezil 0 sorgulama 100 itaat. yarın vergiyi 2 katına çıkarsa yine gidip alacak kadar kerizsiniz
Param var ve alıyorum yd alınır mı demekten iyidir onu geçtim aldığım zaman istediğim gibi kolaylıkla satabiliyorum kapanınca rezillik çekip 2. Telefon kullanmaktan iyidir 😂

3999,- € 160.000,- TL yapar. Para birimi yazmıyor. Sterlin:se daha da fazla eder

Keriz dşwlslwl 4 ay geçince hattım kapandı e sime geçeyim derdin sonra ki 4 ay dolunca telefonum kapandı nasıl uzatabilirim dersin 😂

Param var ve alıyorum yd alınır mı demekten iyidir onu geçtim aldığım zaman istediğim gibi kolaylıkla satabiliyorum kapanınca rezillik çekip 2. Telefon kullanmaktan iyidir 😂
lan ortalık malı sanane milletin kullanacağı telefondan a-mk fukarası git redmi telefonuna bak

Geri