hocam bunlar biraz sıkıntılı bana kalırsa tanıdık falan varsa git yurt dışından aldır yada gidebilirsen git sen al yurt dışı oldukları yetmez gibi parça çalıyorlar çakma parçaları takıp satıyorlariphone 14 pro almaya gidiyorum saat 17 de alırken nelerine bakmam gerekiyor daha önce hiç iphone kullanmadım
daha önce hiç iphone kullanmadım bunların neyine bakmam gerekiyor tam olarakFace id sini kontrol et pil sağlığına sonra kameralara , imei sine , true toneye dikkat et.
tanıdık yok reis vllahocam bunlar biraz sıkıntılı bana kalırsa tanıdık falan varsa git yurt dışından aldır yada gidebilirsen git sen al yurt dışı oldukları yetmez gibi parça çalıyorlar çakma parçaları takıp satıyorlar
alacağım kişi ile aynı şehirde 10dk lık mesafede oturuyorum bir yanlış yapabilceğini düşünmüyorum çünkü can tehlikesi var xd2. el yd ürün almak mı
Bu insanlar canına susamış
Face id yi Face ID ve Parola'ya tıklayıp test edebilirsin , true tone eklere ekledim , pil sağlığı Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı yaparak bulabilirsin.daha önce hiç iphone kullanmadım bunların neyine bakmam gerekiyor tam olarak