Neler Yeni

Yd cihaz alınır mı? (iphone)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Onur Altunay
Nisan ayında fiziki çift sim model alacaksın 4 ay sim 1 4 ay sim 2 kullanacaksın sene başı btk sıfırlayacak imei sürelerini -her sene yaptığını iptal etmezse eğer- sonra zaten sim 2 de takılı olan hat kullanıma açılacak nisanda kapanacak sen sim 1'e geri döneceksin böylelikle eylül ayına ulaşmış olacaksın, Eylülde tanıtılan yeni iphone a geçmek için kapalı telefonu satıp üstüne 10-15-20 neyse koyacak yenisini alcaksın aralıkta sıfırlanacak vs vs gider böylelikle 28 ay boyunca kayıt parası vermek yerine model yenileyerek devam :D
o iş öyle olmaz bence hocam, kullanım süresi dolmuş telefonun fiyatından çok kırılır. Ancak paraya çok sıkışırsan satılabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Teknoloji
Hocam bende yd 15 pro max alıcam cihaz 2 aylık pili fln 100 de fakat bu toplama muhabbeti nedir
Cihazın içini açmadan anlayamazsınız çünkü pili basit devre ile uyarı vermesinin önüne geçiyorlar. Emin değilseniz içini açarak öğrenirsiniz anca

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Arda Teksin
İkinci el alma eski modellerin pro ve promax kapalı kutularından uzak dur.

şahin doğan

80+ Platinum

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Klaus
Alınır

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Arda Teksin
Kral kapali kutu sonucta. Icini acip parcalari degistikten sonra kapali kutu nasil oluyor?
Redditten bakabilirsin birçok video var çinlilerin özel sıcak hava makinaları var kutuyu açarken yırtdığımız o etiketleri alttan eritiyorlar cihazı alıyorlar parçayı yan sanayiyle değiştiriyorlar etiketi geri yapıştırıyorlar bu kadar basit 13 pro ve promaxin üretimi duralı 3 sene oldu diye hatırlıyorum sence kapalı kutu orjinalmidir :)

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
kapalı kutu olsa dahi sıfır değil toplanmış oluyor haberin olsun.
hocam bunu nasıl anlarız yd 14 pro cihazım vardı yakın zamanda yd 16 proya geçtim 14 pro daha akışkandı gibi hissediyorum psikolojik mi tam anlayamadım arkadaşlarım 16 daha hızlı diyor. Toplanma mevzunu anlamanın yolu var mı
ek olarak 14 proyu güncellemiyordum eski sürümdeydi, 16 pro son sürüm

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Arda Teksin
hocam bunu nasıl anlarız yd 14 pro cihazım vardı yakın zamanda yd 16 proya geçtim 14 pro daha akışkandı gibi hissediyorum psikolojik mi tam anlayamadım arkadaşlarım 16 daha hızlı diyor. Toplanma mevzunu anlamanın yolu var mı
16 serisinde şuan toplama yok toplama cihazlar eski cihazların kapalı kutusudur 13pro 13 pro max 14 pro 14 pro max 15 pro 15 pro max vesayre düzlerde genelde toplama riski düşük oluyor üretimleri en az 1 yıl sürdüğü için zaten alacağın yer biraz olsun dürüstse zaten toplama olup olmadığını sana söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak 14 proyu güncellemiyordum eski sürümdeydi, 16 pro son sürüm
bunun dışında 3utools var fakat onuda küçük bir aparat sayesinde kandırıyorlar

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Mehmet
o iş öyle olmaz bence hocam, kullanım süresi dolmuş telefonun fiyatından çok kırılır. Ancak paraya çok sıkışırsan satılabilir.
Oluyor bir şekilde hocam alacağın cihazada bağlı olarak, eşime ip11 ile başladım 8 ay sonra kapandığında üstüne 4 verip 11pro max aldım, 8 ay sonra kapandı yanılmıyorsam 8-9 verip 12pro max aldım böyle böyle yükseltiyorum :D bugün yarın kapanır sim1'e geri döneriz eylülde bakarız artık, ha ama yinede uğraşıyoruz maalesef araştırıyoruz zaman harcıyoruz devamlı olarak sonuçta. Bende de 12pro max var 2700₺ye kayıt etmiştim o da bu sene başında 3 takvim yılı süresi doldu ve herkese ait simle çalışacak hale geldi yeterince bütçe oluşturduğumda onu tutup diğer kayıtsızı son seri iphonelardan biriyle değiştirip yükseltmeyi düşünüyorum en azından kayıtsız bana geçer kendi kendime uğraşır dururum :D

Starlex

80+ Silver
Yd iphone 13 pro almayı düşünüyorum
23.500 TL'ye alınır mı? ?
Çok saçma bir fiyat özellikle yd ürün iki gün sonra hükümetin bu telefonlara ne yapacağı bilinmez zaten belirli süre veriyor çok gereksiz arkadaşların dediği gibi s23 almak bence daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,219
Üyeler
171,320
Son üye
Mzalaq
Top Bottom