2700 TL'lık ücret tek seferliğe mahsus mu?İphone 11'i 2700 TL verip kayıt ettirmekten başka çareniz yok bunu biliyorsunuzdur umarım.
İki cihaz arasından Ben 11'i alırdım.
2700 TL'lık ücret tek seferliğe mahsus mu?İphone 11'i 2700 TL verip kayıt ettirmekten başka çareniz yok bunu biliyorsunuzdur umarım.
İki cihaz arasından Ben 11'i alırdım.
evet2700 TL'lık ücret tek seferliğe mahsus mu?
evet uygun ama 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkmanız lazım mış2700 TL'lık ücret tek seferliğe mahsus mu?
mi11 bulabilirsin 8'eevet uygun ama 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkmanız lazım mış
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Perfectshot06 hocam siz hangi telefonu önerirsiniz iphone dışında
11 t de nie bu kadar fiyat oynuyor arasındaki farkları biliyorsunuz telefonlarınmi11 bulabilirsin 8'e
pixel 6 bulabilirsin.
bende pixel 6 pro alacağım 10k'ya ondan sattım iphone 12'yi
işlemci kamera ekran çözünürlüğü farkı var mi11 daha iyi her türlü;11 t de nie bu kadar fiyat oynuyor arasındaki farkları biliyorsunuz telefonların
pixeller de iyi kamera yapay zekası çok güzelmi11 bulabilirsin 8'e
pixel 6 bulabilirsin.
bende pixel 6 pro alacağım 10k'ya ondan sattım iphone 12'yi
aradaki fiyat farkına değerişlemci kamera ekran çözünürlüğü farkı var mi11 daha iyi her türlü;
dxmark'a göre pixel 6 kamerası ip13'den güzel;pixeller de iyi kamera yapay zekası çok güzel
tabi ki değerpixeller de iyi kamera yapay zekası çok güzel
aradaki fiyat farkına değer
pixel 6 ımeı falan atılıyor demi iPhone gibi değil birde piyasası nedir yd nin batkımda 12 bin çogudxmark'a göre pixel 6 kamerası ip13'den güzel;
Smartphone Ranking | DXOMARK
The DXOMARK scores in the rankings below reflect the device’s performance and the quality of the user experience.www.dxomark.comMesaj otomatik birleştirildi:
tabi ki değer
Onu bilmiyorum, ben yasal süre içinde kullanacağım.pixel 6 ımeı falan atılıyor demi iPhone gibi değil birde piyasası nedir yd nin batkımda 12 bin çogu
Evet.2700 TL'lık ücret tek seferliğe mahsus mu?
Atılmıyor.pixel 6 ımeı falan atılıyor demi iPhone gibi değil birde piyasası nedir yd nin batkımda 12 bin çogu