2. el20k ya 15 pro satamazlar. ikinci el mi telefon? sıfır 15 pro 1K dolar 34-35k
şuan bu telefonu alsam her sene 8 ay kullanabilcem mi ilerde 4 ay a mı düşecek yardımcı olur musun20k ya 15 pro satamazlar. ikinci el mi telefon? sıfır 15 pro 1K dolar 34-35k
20k ya 14 proymuş pardon 2. el fiyatı fazlamı normal mi pil sağlığı 86 da20k ya 15 pro satamazlar. ikinci el mi telefon? sıfır 15 pro 1K dolar 34-35k
her sene 8ay kullanabiliyorsun. 4ay bir sim diğer 4 ay diğer sim olacak şekilde toplam 8 ay. 1 ocakta bu kullanım süreleri yenilenir. 2. el olduğu için kullanım süresi dolmuş olabilir 8 ay onu sorman lazım. eğer dolduysa 1 ocakta tekrar kullanıma acılıyorlar. fiyat için 20k iyi gibi duruyor 1-2k daha pazarlık yapabilirsin Yurt dışı telefonlar biraz zor satılıyor çünkü pazarlık normal2. el
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan bu telefonu alsam her sene 8 ay kullanabilcem mi ilerde 4 ay a mı düşecek yardımcı olur musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
20k ya 14 proymuş pardon 2. el fiyatı fazlamı normal mi pil sağlığı 86 da
daha düşmüyor 22e kurmuştu zor bela 20e düşürttüm satan kişi benim mahhalemde oturuyormuş 14 pro 20k ya alıyorum o zaman pili 86 da çiziği değişeni yokher sene 8ay kullanabiliyorsun. 4ay bir sim diğer 4 ay diğer sim olacak şekilde toplam 8 ay. 1 ocakta bu kullanım süreleri yenilenir. 2. el olduğu için kullanım süresi dolmuş olabilir 8 ay onu sorman lazım. eğer dolduysa 1 ocakta tekrar kullanıma acılıyorlar. fiyat için 20k iyi gibi duruyor 1-2k daha pazarlık yapabilirsin Yurt dışı telefonlar biraz zor satılıyor çünkü pazarlık normal
bidahaki sene 4 ay a düşürelecek diyor kullanım süresi doğru mu acabaher sene 8ay kullanabiliyorsun. 4ay bir sim diğer 4 ay diğer sim olacak şekilde toplam 8 ay. 1 ocakta bu kullanım süreleri yenilenir. 2. el olduğu için kullanım süresi dolmuş olabilir 8 ay onu sorman lazım. eğer dolduysa 1 ocakta tekrar kullanıma acılıyorlar. fiyat için 20k iyi gibi duruyor 1-2k daha pazarlık yapabilirsin Yurt dışı telefonlar biraz zor satılıyor çünkü pazarlık normal