Yedek Astsubay Tecil Edilir Mi

Reaksiyon skoru
48
29 Ocak tarihinde yedek astsubay olarak sınıflandırıldım. Ama 1 hafta sonra askere gitme imkanım zor olduğu için tekrar tecil ettirdim. Bir sonraki celpte 3 ay sonra yani mayıs celbinde gitmek istiyorum yedek astsubay olarak mı giderim er’e düşme ihtimali var mı ya da düşer mi böyle yapan kimse var mı ne yaptılar sonuç ne oldu bilen ya da deneyimleyenler varsa cevaplayabilir misiniz

29 Ocak tarihinde yedek astsubay olarak sınıflandırıldım. Ama 1 hafta sonra askere gitme imkanım zor olduğu için tekrar tecil ettirdim. Bir sonraki celpte 3 ay sonra yani mayıs celbinde gitmek istiyorum yedek astsubay olarak mı giderim er’e düşme ihtimali var mı ya da düşer mi böyle yapan kimse var mı ne yaptılar sonuç ne oldu bilen ya da deneyimleyenler varsa cevaplayabilir misiniz
şubeyi ara sor knk risk alma bence

Son düzenleme:
Ben yedek subay çıktıktan sonra 1 yıl tecil ettirdim. Sürem bitince yedek subay olarak gittim. Şubelerin size dediği doğru. Kesin emin olmamalarını hissetmenizde böyle bir kuralın/yönetmeliğin olmaması. Şuanda uygulanan sistemde ilk sınıflamada ne çıktıysa tecilden sonra da aynı sınıflamanın uygulanması. Siz şimdi tecil ettirirsiniz daha sonra er çıkarsa gidip şubedeki adamla dövüşmeyin dava etmeyin diye kimse size garanti vermez. Çünkü aynısı çıkacak diye yönetmelik yok madde yok. Onlarda genelde çıkan ne ise tecrübelerine dayanarak bilgi veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,297
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri