Neler Yeni

Yediğiniz En Büyük Kazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
Markete sigara almak için girdim
Kasiyer e malboro red demiştim.
Bana sigarayı verdi 18 TL verdim.
Orda baksaydim keşke doğrumu verdi diye
Winston dark blue vermiş evde fark ettim.
Temiz kazık.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kaç cm ölçemedikki baba.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Evet arkadaşlar bugüne kadar yediğiniz en büyük kazık neydi? Benim yediğim en büyük kazık can dostum dediğim arkadaşımın anneme söven karaktersiz bir kişiyle samimi olması ve beni satmasıydı.
Kantır da 140 TL'lik akuamarin gitti benm daha kötüsünü hatırlamıyorum

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kazık değil ama bir pişmanlığım var :D Sene 2013 felan lise 3 deyim devamsızlığım 19.5 raporluda aynı şekilde. Okuldaki en oynak kızla çıkıyoruz evi okulun dibinde ve ev boş gel dedi gidemedim :( tenefüste gidip 5dk işimi görmek bile geldi aklıma ama başaramadık abi sagkaspgkpas
ona aww haahahahah🤣🤣😂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
He birde 1732TL ye 24g2u aldım başka yerde yoktu 1 hafta sonra ITOPYA üzerinde 1540 tl oldu...

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran

alicemil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alicemil
Lise 1"de iken sevdiğim bir kız vardı ve bu kızın yakın bir arkadaşı benim en çok değer verdiğim arkadaşımı seviyordu.Sevdiğim kızın arkadaşı benim onun arkadaşına olan sevgimi kullanmaya çalışmıştı ve bu olanları arkadaşıma anlattığımda kendini asla kimsenin kullanmasına izin verme gibi kelimeler kullanarak ona olan güvenim katlanmıştı.Bende sevdiğim kızla işleri ilerletmeye başlamıştım.Birgün okul çıkışı kızla eve dönerken yanımıza arkadaşım gelmişti.Kızı güldürebilmek için aramızdaki özel anılarımızı anlatıp beni küçük düşürmüştü.Bende o arkadaşım ile arama mesafe koymaya başlamıştım ve anlamadığım bir şekilde kızda artık bana pas vermiyordu.İki hafta sonra onları beraber gördüğümde neden diye sorduğumd olduğumuz yerden uzaklaştılar.Bende ağlayarak eve dönerken bu çocuğun üst sınıftaki arkadaşları beni sıkıştırıp iflahım çıkana kadar dövmüşlerdi.En üzücü olan ise ailem ne olduğunu sorunca gerçeği söyleyemememdi.

106410

80+ Silver
Lise 1"de iken sevdiğim bir kız vardı ve bu kızın yakın bir arkadaşı benim en çok değer verdiğim arkadaşımı seviyordu.Sevdiğim kızın arkadaşı benim onun arkadaşına olan sevgimi kullanmaya çalışmıştı ve bu olanları arkadaşıma anlattığımda kendini asla kimsenin kullanmasına izin verme gibi kelimeler kullanarak ona olan güvenim katlanmıştı.Bende sevdiğim kızla işleri ilerletmeye başlamıştım.Birgün okul çıkışı kızla eve dönerken yanımıza arkadaşım gelmişti.Kızı güldürebilmek için aramızdaki özel anılarımızı anlatıp beni küçük düşürmüştü.Bende o arkadaşım ile arama mesafe koymaya başlamıştım ve anlamadığım bir şekilde kızda artık bana pas vermiyordu.İki hafta sonra onları beraber gördüğümde neden diye sorduğumd olduğumuz yerden uzaklaştılar.Bende ağlayarak eve dönerken bu çocuğun üst sınıftaki arkadaşları beni sıkıştırıp iflahım çıkana kadar dövmüşlerdi.En üzücü olan ise ailem ne olduğunu sorunca gerçeği söyleyemememdi.

Senin adına üzüldüm ama bir de şöyle bak olaya bunu roman olarak yazsan iyi para kırarsın veya filmini çeksen.

alicemil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alicemil
Senin adına üzüldüm ama bir de şöyle bak olaya bunu roman olarak yazsan iyi para kırarsın veya filmini çeksen.
bence yeterince örneği var hem aileme bile söyleyemiyorum özgüven yetersizliğinden bir de roman yazmamı söylüyorsun :d

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Ankara 60 TL'ye abonman almak yerine 60 TL'ye normal binişlik için yükledim.
Kazık olan kısmı ise hiç bilgi vermemişler ben direkt nakit yükleyince oluyor sandım.
Ama ne yazık ki kredi kartı ile oluyormuş.
Yükledim 60 tl gg oldu.
Günde 4 tl(2biniş) desek 15 gün bindim abonman olsaydı günde 2 binişten 100 gün binerdim yani max olarak bir ay rahat giderdi, üstelik gezerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda abonman diye yazdım ama ben hayat kazığı yemişim.
Arkadaş olsun, çevre olsun ,okul olsun vs.
Hep şanssız oldum.

Son düzenleme:
Top Bottom