Neler Yeni

🔥Yemek Sepeti 200TL İndirim (TürkTelekom)🔥

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
Sa, Öncelikle Bu kampanya'dan sadece TürkTelekom Müşterileri faydalanabilir

Alt limit 320TL , 320TL ve Üzeri Ürünlerde 200TL indirim uyguluyor, Yemeksepeti Market ve Mahalle Siparişlerinde geçerli değilmiş.

Not: İlk Kez sipariş verecek veya 1 yıldır sipariş vermemiş olanlar için geçerli
(Fake Hesapla Veya ailenizde hesabı olmayan veya kullanmayan birinin hesabında kullanabilirsiniz kodu)

Yapmanız Gerekenler

1-
Türk Telekom uygulamasına Girdikten sonra son Alt köşeye basarak
"Bana Özel" Kısmına girin sonra En alta İnip Bi' Dünya Fırsat Yazan Yeri Kaydırın
Screenshot_20250403-164533.png

2- Kampanya'nın Üstüne Tıklıyoruz Sonra Ekran'da detaylar vs. Yazıyor zaten, en alt'ta "Şifre AL" 'a basıyoruz sonra Kod Veriyor Onu Kopyalıyorsunuz

3- Minimum 320TL tutacak bir Sepet yapıyorsunuz Sonra Sipariş Tamamlama ekranında kupon kodu kullana Basıyorsunuz Kodu yapıştırıyorsunuz otomatik Uygulanıyor

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba

Alt limit 320TL , 320TL ve Üzeri Ürünlerde 200TL indirim uyguluyor, Yemeksepeti Market ve Mahalle Siparişlerinde geçerli değilmiş.

Yapmanız Gerekenler

1-
"Bana Özel" Kısmına girin sonra En alta İnip Bi' Dünya Fırsat Yazan Yeri Kaydırın
Alıntıyı görüntüle

2- Kampanya'nın Üstüne Tıklıyoruz Sonra Ekran'da detaylar vs. Yazıyor zaten, en alt'ta "Şifre AL" 'a basıyoruz sonra Kod Veriyor Onu Kopyalıyorsunuz

3- Minimum 320TL tutacak bir Sepet yapıyorsunuz Sonra Sipariş Tamamlama ekranında kupon kodu kullana Basıyorsunuz Kodu yapıştırıyorsunuz otomatik Uygulanıyor
Boşuna girmeyin.
Yeni hesap yada 1 yıldır hiç sipariş vermemiş hesaplar için geçerli

timelytie

80+

Yapmanız Gerekenler

1-
Alıntıyı görüntüle

ilk siparişe özel !!!

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sergen
İlk kez sipariş verecek veya 365 gündür sipariş vermeyenler için geçerlidir diyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşuna girmeyin.
Yeni hesap yada 1 yıldır hiç sipariş vermemiş hesaplar için geçerli
İlk kez sipariş verecek veya 365 gündür sipariş vermeyenler için geçerlidir diyor.
ilk siparişe özel !!!
Beyler Yeni Hesap açın sizde Fake bir Google hesabı ile Yemek sepetine girip sipariş verin

Veya ailenizden birinin kullanmadığı hesapta kullanın kuponu

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Emre
Evet türk telekomluyum bana uçan baş hediyesi veriyorlar gene bişiden faydalanamıyorum

SİRV3

80+
Elimde 2 adet kod var ancak yemeksepeti bizim buraya çiğköfte dışı bir şey getirmiiyor. kodlar hesabın adına mı özel yoksa onun gibi herhangi bir sınır var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,060
Üyeler
171,692
Son üye
AtatürkünAskeri
Top Bottom