aynı durum bendede var ilk sipariş muhabbetine bir sürü yeni hesap açıp kod kullanmıştık mail atıp hesabımı sildirdim yeniden açtım yine kullanamıyorum tekrar mail attım bana bunu yapanları otomatik engel attıklarını ve bu tarz kodları kullanamayacağımızı söyledi ne desem bilemiyorumYemeksepeti kodları bende asla çalışmıyor. Hesabı silip yeni hesap oluşturdum gene yeni çıkan kodları kullandırtmıyor.
benim arkadaşa aynısı olduaynı durum bendede var ilk sipariş muhabbetine bir sürü yeni hesap açıp kod kullanmıştık mail atıp hesabımı sildirdim yeniden açtım yine kullanamıyorum tekrar mail attım bana bunu yapanları otomatik engel attıklarını ve bu tarz kodları kullanamayacağımızı söyledi ne desem bilemiyorum
Ben de bu saatten sonra bir daha Yemeksepeti kullanmam o zaman. Kendileri bilir.aynı durum bendede var ilk sipariş muhabbetine bir sürü yeni hesap açıp kod kullanmıştık mail atıp hesabımı sildirdim yeniden açtım yine kullanamıyorum tekrar mail attım bana bunu yapanları otomatik engel attıklarını ve bu tarz kodları kullanamayacağımızı söyledi ne desem bilemiyorum