ne zamana kadar geçerli?
kaç günlük bu kupon
hocam minimum tutar ne olmalı?
ne zamana kadar geçerli?
kaç günlük bu kupon
ben 50₺ lik aldim 20₺ ödedim şuan gelecek konuda detaylar linki koydum ek detaylari bende bilmiyorum ama 50₺ üzeri geçerlihocam minimum tutar ne olmalı?
saolun hocam indirim bitmzse haftaya söylerim evde yemek varben 50₺ lik aldim 20₺ ödedim şuan gelecek konuda detaylar linki koydum ek detaylari bende bilmiyorum ama 50₺ üzeri geçerli
teşekkürlerSokak lezzetlerinde geçerli 30 TL indirim seni bekliyor! Hemen FVR30 kupon kuponuyla en az 50 TL’lik sipariş ver, 30 TL daha az öde. Kampanyadan çiğ köfte, pilav, tantuni, kumpir, döner, köfte, kokereç ve waffle mutfaklarında yararlanabilirsin!
Kampanya Koşulları:
· Kampanya 20.08.2022-21.08.2022 tarihlerinde FVR30 kupon koduyla, Yemeksepeti platformlarındaki çiğ köfte, pilav, tantuni, kumpir, döner, dondurma, köfte, kokoreç, tost & sandviç ve waffle muffaklarından verilecek yemek siparişleri için geçerlidir.
Diyetteyim be. Bozacağım ama .d. 50 tlde 30 tl indirim baya iyi yalnız.Sokak lezzetlerinde geçerli 30 TL indirim seni bekliyor! Hemen FVR30 kupon kuponuyla en az 50 TL’lik sipariş ver, 30 TL daha az öde. Kampanyadan çiğ köfte, pilav, tantuni, kumpir, döner, köfte, kokereç ve waffle mutfaklarında yararlanabilirsin!
Kampanya Koşulları:
· Kampanya 20.08.2022-21.08.2022 tarihlerinde FVR30 kupon koduyla, Yemeksepeti platformlarındaki çiğ köfte, pilav, tantuni, kumpir, döner, dondurma, köfte, kokoreç, tost & sandviç ve waffle muffaklarından verilecek yemek siparişleri için geçerlidir.
İstersen dondurma al buzluğa at diyet bitince ye.Diyetteyim be. Bozacağım ama .d. 50 tlde 30 TL indirim baya iyi yalnız.