❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

olmuyor diyen arkadaşlar için attım, direkt olarak hepsiburadaya üye olup kimliği onaylatıp, satın almam 3dkmı aldı. Siparişi aldım onaydan geçerse kar kervanına bende katılıcam. Teşekkürler bilgilendirme için.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    40.8 KB · Hit: 97
  • 2.PNG
    2.PNG
    35 KB · Hit: 93
sepete ekleyince fiyat düşmüyor ? nasıl olacak

Bilgiler başka hesapta kullanılıyor dedi hb

bende aldım afied bal şeker

İndirim değil sistemde açık var, 1 tanesi için düşmesi gereken indirim hepsinde düşüyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna bunun adı hırsızlık düpedüz.
kendimle birlikte 2 kişiye daha aldım 5er kod toplam 15 kod. siparişleri de verdik mmmhh ziyafet var teşekkürler yemeksepeti :kizginpeepo:

olmuyor diyen arkadaşlar için attım, direkt olarak hepsiburadaya üye olup kimliği onaylatıp, satın almam 3dkmı aldı. Siparişi aldım onaydan geçerse kar kervanına bende katılıcam. Teşekkürler bilgilendirme için.
25 dakika önce sipariş verdim henüz kod gelmedi, anladılar galiba :D, yine kazananlar ilk görenler oldu

olmuyor diyenlere aldanma hocam en iyisi onlar olduğu için boş yaptılar çoğu :DDD clickbait diyenler 10 tane hesap açıp aldı hocam neler gördü bu gözler neler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,377
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri