zeynhard
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
sana geldimi dostum bana gelen bi mail yok amaHepsiburada knk hepsi burada önüne gelen 10 yaşındaki veled bile TC ni biliyor senin
kendimle birlikte 2 kişiye daha aldım 5er kod toplam 15 kod. siparişleri de verdik mmmhh ziyafet var teşekkürler yemeksepetiİndirim değil sistemde açık var, 1 tanesi için düşmesi gereken indirim hepsinde düşüyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna bunun adı hırsızlık düpedüz.
Banada gelmedi usta dahasana geldimi dostum bana gelen bi mail yok ama
Hocam neden ss i düzenle den karaladınız program var bilmiyomusunuz da allahdan kimse kartı patlatmadan ben patlattim gecmi olsun
25 dakika önce sipariş verdim henüz kod gelmedi, anladılar galibaolmuyor diyen arkadaşlar için attım, direkt olarak hepsiburadaya üye olup kimliği onaylatıp, satın almam 3dkmı aldı. Siparişi aldım onaydan geçerse kar kervanına bende katılıcam. Teşekkürler bilgilendirme için.
olmuyor diyenlere aldanma hocam en iyisi onlar olduğu için boş yaptılar çoğuolmuyor diyen arkadaşlar için attım, direkt olarak hepsiburadaya üye olup kimliği onaylatıp, satın almam 3dkmı aldı. Siparişi aldım onaydan geçerse kar kervanına bende katılıcam. Teşekkürler bilgilendirme için.
25 lirayla 1 şişe su mu Alicaz ustaGençler iptal olsa da en azından 25Tl lik kod yollarlar oradan yırtarız.