Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

Arif

80+ Bronze
kardeşim yeter ben daha sıcak fırsatlarda takılmıcam dün 300-400 küsür liraya 9500 küsür vp aldım bu gün bu indirim kovalıcaz diye param bitti hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar mesajlarınızı özelden yazabilirsiniz :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
arkadaslar edu.tr uzantı mail ile değiştirmeniz gerekiyor ben güncel maili değiştirdim oldu
Edu tr diyondanda usta liseye gidenler ne yapacak indirim uygulaması için mi bunu yapıyorsun yoksa kod gelmesi için mi ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
1679758239936.png

lan naptınız kodlara

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Edu tr diyondanda usta liseye gidenler ne yapacak indirim uygulaması için mi bunu yapıyorsun yoksa kod gelmesi için mi ?
Katılım Şartları
01.
Efsane Gençlik, Hepsiburada'ya yeni üye olan 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile 02.09.2022 tarihinden önce üye olmuş olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır.

02.
Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmen için TCKN doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmen gerekmektedir. Doğrulama yapmadığın takdirde Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamazsın.

03.
02.09.2022 tarihi itibariyle edu.tr uzantılı e-posta hesabınla üye olduğun mail adresini doğruladığın/doğrulamadığın takdirde Efsane Gençlik’e katılamayacaksın ve Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamayacaksın. T.C. kimlik numaran ile doğrulama yaparak Efsane Gençlik’e katılmaya devam edebilirsin.

alex jensen

80+ Silver
Katılım Şartları
01.
Efsane Gençlik, Hepsiburada'ya yeni üye olan 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile 02.09.2022 tarihinden önce üye olmuş olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır.

02.
Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmen için TCKN doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmen gerekmektedir. Doğrulama yapmadığın takdirde Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamazsın.

03.
02.09.2022 tarihi itibariyle edu.tr uzantılı e-posta hesabınla üye olduğun mail adresini doğruladığın/doğrulamadığın takdirde Efsane Gençlik’e katılamayacaksın ve Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamayacaksın. T.C. kimlik numaran ile doğrulama yaparak Efsane Gençlik’e katılmaya devam edebilirsin.
knk ben yapmıştım 4 tane ekledim 45 oldu sonra yanlışlıkla 1 tane daha ekledim sonra sildim şimdi 300tl diyo kullanamadan gitti napcam

sekar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Edu felan yok kardeşim TC numaranı girdiğinde 25 yaşın altındaysan katılıyorsun. Bizde kullanıyoruz yani

• Hahaha
Reaksiyonlar: Arif

Arif

80+ Bronze
beyler eduyu meduyu bosverin simdi 75 tl diye kupon kalmamış :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524