2 çeşit tatlı ile 2 kodu kullandım bile. diğer ikisini de yarın kebap söylerim tamamdır. kullanılır her türlüSon Kullanım Tarihi : 31 Mart 2023
kazığı yedik
40dk oldu daha kod gelmeditelefon şart değil kanka ben pc'den aldım
Belki kod tükenmiştir. Genelde 1500 adetle falan sınırlı diyorlar ya öyle bir muhabbet varsa tükenmişte olabilir, durumu ayıktıkları için göndermeyeceklerde olabilir40dk oldu daha kod gelmedi
Bitirmişler satıştan kalkmış
Kuponları nays ile alanlarnays ile yemeksepetinden sipariş edenler %10 da indirim kazanıyor bilginize
hocam dediğin doğru olabilir ama sonuçta ben sipariş vermişim ya kodumu yollcaıklar 5 tane yada para iadesi olacak bilmiyorum artık gerçi dediğin gibi 160k felan hepsi buradaya çerez parası d.Technopatta da yazdım ama buraya da yazayım.
700 kişi aldı diyelim
Beleş gelen diğer 4 kodu da ortalama 60tl'den saysak.
700 x 4 x 60 =168.000tl yapıyor. Hepsiburadaya iyi girdi. Sonuçta yemeksepetinin bir suçu yok, sistemsel hata. Kaç kişi aldı bilmiyorum ama toplam tutar baya fazla yapıyor. Gerçi bunlara koymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki kod tükenmiştir. Genelde 1500 adetle falan sınırlı diyorlar ya öyle bir muhabbet varsa tükenmişte olabilir, durumu ayıktıkları için göndermeyeceklerde olabilir
isterse 750 1000 olsun onlara koymaz çerez sayılırhocam dediğin doğru olabilir ama sonuçta ben sipariş vermişim ya kodumu yollcaıklar 5 tane yada para iadesi olacak bilmiyorum artık gerçi dediğin gibi 160k felan hepsi buradaya çerez parası d.
Bunlara girmiş dediğin adamlar kendileri açıklamış bu kampanyayı.Technopatta da yazdım ama buraya da yazayım.
700 kişi aldı diyelim
Beleş gelen diğer 4 kodu da ortalama 60tl'den saysak.
700 x 4 x 60 =168.000tl yapıyor. Hepsiburadaya iyi girdi. Sonuçta yemeksepetinin bir suçu yok, sistemsel hata. Kaç kişi aldı bilmiyorum ama toplam tutar baya fazla yapıyor. Gerçi bunlara koymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki kod tükenmiştir. Genelde 1500 adetle falan sınırlı diyorlar ya öyle bir muhabbet varsa tükenmişte olabilir, durumu ayıktıkları için göndermeyeceklerde olabilir