Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

EmreUzn3

80+ Bronze
Bu Kampanya daha önce oldu mu yoksa ilk defa mı oldu bilen var mı ?

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Technopatta da yazdım ama buraya da yazayım.

700 kişi aldı diyelim
Beleş gelen diğer 4 kodu da ortalama 60tl'den saysak.

700 x 4 x 60 =168.000tl yapıyor. Hepsiburadaya iyi girdi. Sonuçta yemeksepetinin bir suçu yok, sistemsel hata. Kaç kişi aldı bilmiyorum ama toplam tutar baya fazla yapıyor. Gerçi bunlara koymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

40dk oldu daha kod gelmedi :D
Belki kod tükenmiştir. Genelde 1500 adetle falan sınırlı diyorlar ya öyle bir muhabbet varsa tükenmişte olabilir, durumu ayıktıkları için göndermeyeceklerde olabilir

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

700 kişi aldı diyelim

700 x 4 x 60 =168.000tl yapıyor. Hepsiburadaya iyi girdi. Sonuçta yemeksepetinin bir suçu yok, sistemsel hata. Kaç kişi aldı bilmiyorum ama toplam tutar baya fazla yapıyor. Gerçi bunlara koymaz

Belki kod tükenmiştir. Genelde 1500 adetle falan sınırlı diyorlar ya öyle bir muhabbet varsa tükenmişte olabilir, durumu ayıktıkları için göndermeyeceklerde olabilir
hocam dediğin doğru olabilir ama sonuçta ben sipariş vermişim ya kodumu yollcaıklar 5 tane yada para iadesi olacak bilmiyorum artık gerçi dediğin gibi 160k felan hepsi buradaya çerez parası d.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre Taşar
Peki şimdi ne oldu gelen var gelmeyen var ne olacak bu iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

Darkone22

80+ Bronze

700 kişi aldı diyelim

Bunlara girmiş dediğin adamlar kendileri açıklamış bu kampanyayı.

Top Bottom