xmert96x
80+ Bronze
Dahası
ben edu mail yaptım oldu dediği yaş arağında değilim sitede kayıtlı olarakYaşlanmışız be yaş aralığınız uyumlu değil diyor![]()
Son düzenleme:
ben edu mail yaptım oldu dediği yaş arağında değilim sitede kayıtlı olarakYaşlanmışız be yaş aralığınız uyumlu değil diyor![]()
Efsane gençliğe özel yazmıştım ama yaş aralığını belirtmeyi unutmuşum.Arkadaş yazmamış ama hesabınızın efsane gençler üyesi olması lazım. Yani 18-25 yaş aralığında olmanız lazım.
edu mail ile oluyor sanırım ben öyle yaptım olduEfsane gençliğe özel yazmıştım ama yaş aralığını belirtmeyi unutmuşum.
yaş tutarsa gerek yok tabikide yaş tumuyor benim öyle yaptım olduedu maile gerek yok kimlik bilgierinii girmen yeterli
Güncelleme:31 marta kadar kullanabiliyormuşuz.https://www.hepsiburada.com/yemekse...magaza=Yemeksepeti&url_src=and-product-detail
Efsane gençliğe özel 30TL.
Yalnızca 1 adet alabilirsiniz.
Çiğköfte yersin50tl ye yemek varda sanki
olsun 20 tl indirim yapıyor 50 üstüne illa 50 tl almana gerek yok50tl ye yemek varda sanki
Evet tek cigkofte vardi bende 200gr cigfote aldim az onceÇiğköfte yersin
HAyir üstü tamamlanmiyo yaziyor bu 50tl bi nevi bakiye gibi 50tl yemek yiyebiliyosun 30tl yesende 50tl kupon gidiyo mesela 70tl lik yemegi 20tl odeyerek yiyemiyon açiklamada 50tl ustu tamamlanamaz diyor hepsini kulonla alabiliyosun yaniolsun 20 TL indirim yapıyor 50 üstüne illa 50 TL almana gerek yok
Sadece kupon kullanmak zorunda değilsin bugün yemek siparişi verirken kodu kullandım ve üstünde kartımdan para çekti -50 oluyor yani.Evet tek cigkofte vardi bende 200gr cigfote aldim az once
Mesaj otomatik birleştirildi:
HAyir üstü tamamlanmiyo yaziyor bu 50tl bi nevi bakiye gibi 50tl yemek yiyebiliyosun 30tl yesende 50tl kupon gidiyo mesela 70tl lik yemegi 20tl odeyerek yiyemiyon açiklamada 50tl ustu tamamlanamaz diyor hepsini kulonla alabiliyosun yani