Bende arıyorum bulamadım ama.arkadaşlar yemeksepeti ilk siparişe ozel her ay belli bir kod veriyor HARCA30 gibi ben şimdi sipariş verecektim ama kod geçersiz dedi yeni kodu nereden öğrenebilirim
MasterCard ile alacaksanız getirde ilk siparişe özel 40TL indirim var. Misal ben 80TL'lik ürünleri 40 TL'ye yedim.arkadaşlar yemeksepeti ilk siparişe ozel her ay belli bir kod veriyor HARCA30 gibi ben şimdi sipariş verecektim ama kod geçersiz dedi yeni kodu nereden öğrenebilirim
lvd30 ve YESEN20 kodları olabilir. Deneyebilirsiniz.arkadaşlar yemeksepeti ilk siparişe ozel her ay belli bir kod veriyor HARCA30 gibi ben şimdi sipariş verecektim ama kod geçersiz dedi yeni kodu nereden öğrenebilirim
nasıl oluyor ? anlatabilirmisinMasterCard ile alacaksanız getirde ilk siparişe özel 40TL indirim var. Misal ben 80TL'lik ürünleri 40 TL'ye yedim.
Masterpass, mastercard sahiplerine özel indirim yaptı getire Masterpass altyapısından kartını ekliyorsun fakat mastercard olması laızm ilk siparişe 40 TL indirim veriyornasıl oluyor ? anlatabilirmisin
Geçti kampanya.nasıl oluyor ? anlatabilirmisin