Yemeksepeti ilk siparişe ozel indirim kodu ne ?

ŞeerefK

80+
Reaksiyon skoru
56
arkadaşlar yemeksepeti ilk siparişe ozel her ay belli bir kod veriyor HARCA30 gibi ben şimdi sipariş verecektim ama kod geçersiz dedi yeni kodu nereden öğrenebilirim

Vodafone kullanıyorsan mobil uygulamasında sınırsız kod veriyor oradan alıp yapabilirsin.

arkadaşlar yemeksepeti ilk siparişe ozel her ay belli bir kod veriyor HARCA30 gibi ben şimdi sipariş verecektim ama kod geçersiz dedi yeni kodu nereden öğrenebilirim
MasterCard ile alacaksanız getirde ilk siparişe özel 40TL indirim var. Misal ben 80TL'lik ürünleri 40 TL'ye yedim.

lvd30 ve YESEN20 kodları olabilir. Deneyebilirsiniz.

nasıl oluyor ? anlatabilirmisin
Masterpass, mastercard sahiplerine özel indirim yaptı getire Masterpass altyapısından kartını ekliyorsun fakat mastercard olması laızm ilk siparişe 40 TL indirim veriyor

LDV30 Kodu vardı zarara uğradılar iptal ettiler şimdi YESENE20 Kodu ile 20 Tl İndirim Sağlayabiliyoruz Bu Kod Başka Yerde Yok Müşteri
Hizmetlerinden Aldım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,847
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri