Hala kullanamıyoruz ki hesap ban yedi sankiYemeksepeti'nde kod kullanıp sipariş veremeyen arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp telafi kodu alabilirler. Bu sayede hesabınıza alt limitsiz 40 TL'lik kod tanımlanıyor.
Baska hesapta kullanılmıştır diyor hep bende numaram bile farklı diğer hesaplarimdan düzeltebilirler miYemeksepeti'nde kod kullanıp sipariş veremeyen arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp telafi kodu alabilirler. Bu sayede hesabınıza alt limitsiz 40 TL'lik kod tanımlanıyor.
aynı şekilBaska hesapta kullanılmıştır diyor hep bende numaram bile farklı diğer hesaplarimdan düzeltebilirler mi
siz aradınızmı hocamYemeksepeti'nde kod kullanıp sipariş veremeyen arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp telafi kodu alabilirler. Bu sayede hesabınıza alt limitsiz 40 TL'lik kod tanımlanıyor.
Müşteri hizmetleri'nin verdiği kodda olmuyor. Diğer kodlar ile veremezsiniz hesap ban yemiş.Baska hesapta kullanılmıştır diyor hep bende numaram bile farklı diğer hesaplarimdan düzeltebilirler mi
Ben aradım verdiler. Sipariş de verdim.siz aradınızmı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradım diyorki biz bir şey yapamayız diyor
Şimdi ararsam verirler mi?Müşteri hizmetleri'nin verdiği kodda olmuyor. Diğer kodlar ile veremezsiniz hesap ban yemiş.
Ben aradım verdiler. Sipariş de verdim.
Verirler. Müşteri temsilcisine göre de değişiyor.Şimdi ararsam verirler mi?
Hocam kod daha önce kullanılmıştır diyor. Müşteri hizmetlerine ne diyeceğim.Verirler. Müşteri temsilcisine göre de değişiyor.
Aradım bişey yapamayız falan dedi vermediVerirler. Müşteri temsilcisine göre de değişiyor.
Aradım bişey yapamayız falan dedi vermedi
İndirimli kodları kullanamıyorum de direkt.Hocam kod daha önce kullanılmıştır diyor. Müşteri hizmetlerine ne diyeceğim.
KOD patlamış. yinede saol.bana verdiler. Demekki karşıdaki kişiye göre değişiyor.
İndirimli kodları kullanamıyorum de direkt.