Kanka çıkarmam konusunda bişey yok çıkarırım upraşıcam ama adam beni arayıp bana bağırıyor üstüne diyor koymam kardeşim seçenek diyor ?Marulu çıkart öyle ye
Bayağı bir rezillik yapmışlar. Kınıyorum yaptıklarını.Arkadaşlar az önce bir sipariş verdim ama marul olup olmadığını bilmiyordum oraya çıkarma seçeneği koymamışlar geldi ve içini açıp baktım marul çıktı Yemeksepeti canlı destek ile görüştüm Sonra restoran aradı adamlar beni arayıp kötü bir üslup ile koymam kardeşim seçenek dedi dedim nasıl koymazsın ben nerden bileyim marul olduğunu iade istedim almam dedi ne yapmam lazım ?
Doner mi sipariş ettin?İçinde marul olup olmadığını nerden bilicem kardeşim ?
Satıcıyla alakası var o zaman yemeksepeti ne yapmış?Evet ama birdaha uğraşıcam çok koymuş içine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer satıcılar marul çıkarma seçeneği koyuyor mesela onu koyabilir ?
Evet ama sadece içinde özel sos ve mayonez yazıyordu o an bende güzel dedim hemen sipariş verdim nerden aklıma gelsin. Diğer restoranlar çıkarmak istediğiniz malzemeler de yazıyor marul.Doner mi sipariş ettin?
Yemeksepetinde yaşadığım sorun için öyle yazdım hızlıca yazdım.Satıcıyla alakası var o zaman yemeksepeti ne yapmış?
demek ki bu restorantta marul çıkarma seçeneği yokmuş. tek paket. o da marullu.Evet ama sadece içinde özel sos ve mayonez yazıyordu o an bende güzel dedim hemen sipariş verdim nerden aklıma gelsin. Diğer restoranlar çıkarmak istediğiniz malzemeler de yazıyor marul.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yemeksepetinde yaşadığım sorun için öyle yazdım hızlıca yazdım.
Ama içindekiler marul yazabilirdi.demek ki bu restorantta marul çıkarma seçeneği yokmuş. tek paket. o da marullu.