Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Evet arkadaşlar herkesin yemeyi sevdiği garip şeyler vardır.
mesela birçok kişiye garip gelen ketçap mayonezli tavuk pilav gibi şeyler gibi gibi
ben başlayacağım
labne ketçap makarna yoğurt yerine labne bence çok daha iyi
aynı şekilde labne ketçap pilav tavuk
tonbalığı labne bitter çikolata mısır pirinç

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Son düzenleme:
neden? yiyemezmiyim onu anlamadım sürekli tükettiğim bir şey değil ama arada güzel gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

labne + mayonez değil labenin olduğu yerde mayonez olmaz
yanlış yazmışım. Labne + ton balığı garip geldi gözüme. Bitter çikolata ve mısır da garip..

Zehirlenmiyor musun hiç

trakya beyaz peynir ve böğürtlen reçeli ikilisi favım

yanlış yazmışım. Labne + ton balığı garip geldi gözüme. Bitter çikolata ve mısır da garip..

Zehirlenmiyor musun hiç
zaten konuyu açmamdaki amaç buydu herkesin illa garip olan ama sevdiği birşeyler vardır benimki bu mesela nasıl bulduğumu falan hiç sormayın ama hoşuam gitti
zehirlenme konusu da şöyle eğer ya süt ürünü gerçekten bozuk olacak ya da balık ürünü gerçekten bozuk olacak ki öyle zehirlenme olur onun dışında sağlıklı iki üründe zehirlenme görülemz

trakya beyaz peynir ve böğürtlen reçeli ikilisi favım
denenir güzelde olur bu arada

zaten konuyu açmamdaki amaç buydu herkesin illa garip olan ama sevdiği birşeyler vardır benimki bu mesela nasıl bulduğumu falan hiç sormayın ama hoşuam gitti
zehirlenme konusu da şöyle eğer ya süt ürünü gerçekten bozuk olacak ya da balık ürünü gerçekten bozuk olacak ki öyle zehirlenme olur onun dışında sağlıklı iki üründe zehirlenme görülemz

denenir güzelde olur bu arada
kıtır ekmeğin üzerine koy ve keyfine bak harika oluyor :D

Çoğu kişiye garip geliyormuş farkında değildim ama ben pilav üstü kavurma yanına baklava ve yoğurt. sadece pilav baklava yoğurt üçlüsü bile harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,590
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri