YENİ AÇILMAYAN PC

Reaksiyon skoru
7
Öncelikle selam. Benim yakını bir bilgisayayar parçalar yerleştirildi ancak sebebini bilmediğimiz nedenlerden dolayı PC açılmıyor. İşlemci fanı azıcık dönüp duruyor. Ve kaç video izleyip güç kaynağıyla alakalı olduğunu düşündük ancak nafile hala olmuyor.Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler.

Aptalca gelebilir ama içinde işletim sistemi kurulu mu?
evet bu biraz aptalca. Hadi öyle diyelim işletim sistemi kurulu değil diye çalışmıyor. Peki işletim sistemini nasıl kuracak? Boot menüsüne biosa nasıl girecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle selam. Benim yakını bir bilgisayayar parçalar yerleştirildi ancak sebebini bilmediğimiz nedenlerden dolayı PC açılmıyor. İşlemci fanı azıcık dönüp duruyor. Ve kaç video izleyip güç kaynağıyla alakalı olduğunu düşündük ancak nafile hala olmuyor.Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler.
sorun güç kaynağı kaynaklı olabilir. Veya anakart kaynaklı. @crazyreign reis iyi bilir

Ekran karti güç girişlerini veya 24 pin 8 pin girişlerine baktiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerin ucunu silgi ile yavaş yavaş silin, kablolari takip çikartin yada ekran karti ve başka bir işlemci ile değiştirin problemi anlarsiniz

Son düzenleme:
Geri