TrendyolGeri gönder, o ne öyle.
Nereden aldın?
Yolla gitsin hocam, iade isteyin.Trendyol
ürün türkiye kayıtlı değilmiş büyük ihrimalle2 gün önce Xiaomi Redmi Note 8 adlı telefonu aldım ve tekefon bana rootlu olarak geldi nasıl kaldıracağımi bilemiyorum ama kaldırmak istiyorum biligisi olan kişiler lütfen yardımcı olabilir mi.
Peki bu herhangi bir problen yaratır mi imei sorguladigimda ithalat yoluyla kaydedilen imei yaziyorürün türkiye kayıtlı değilmiş büyük ihrimalle
klon imei kullanmış olabilirler bir bakmanızda fayda varPeki bu herhangi bir problen yaratır mi imei sorguladigimda ithalat yoluyla kaydedilen imei yaziyor
Nerden anlayabilrim ki bunuklon imei kullanmış olabilirler bir bakmanızda fayda var
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
Bu hizmet ile, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip-edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup-olmadığını öğrenebilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
IMEI no yazacaksın.Nerden anlayabilrim ki bunu
Zaten yazdım imei bir problem yok cihazın modeli falan da uyuşuyorİade et. Root atmak garantiyi bitiriyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IMEI no yazacaksın.
Sonra sana söyleyecek
marka model uyuyyormu bir bakabilirsin.Nerden anlayabilrim ki bunu
Evet tam olarak uyuyor her şeymarka model uyuyyormu bir bakabilirsin.
ama yinede tam anlamıyla anlayamazsın.
yinede aynnı model telefonlara bu imei girmiş olabilirler.Evet tam olarak uyuyor her şey