Neler Yeni

Yeni aldığım 3080li 12400f 4*8 ram warzone fps durumu

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Arkadaslar sistem ek kısmında bu sistemle cod warzonede istediğim fpsi alamıyorum tam.Ara ara da fps drop giriyor.Sizce sorun nedir?.Tüm ayarlar ultrada 2k çözünürlükte.Dlls de tam performansla boyle fps alıyorum.İzlediğim youtube videolarında daha yüksek değerde fps alınıyor bu işlemci ve ekran kartı ile.Sıcaklık değerleri işlemci 80i geçmiyor.Ekran kartı da 68i geçmiyor fakat dar boğaz oluyor sık sık.

Ekler

• sistem.png
    sistem.png
    36.1 KB · Hit: 96
  • warzone.png
    warzone.png
    159 KB · Hit: 100
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Arkadaslar sistem ek kısmında bu sistemle cod warzonede istediğim fpsi alamıyorum tam.Ara ara da fps drop giriyor.Sizce sorun nedir?.Tüm ayarlar ultrada 2k çözünürlükte.Dlls de tam performansla boyle fps alıyorum.İzlediğim youtube videolarında daha yüksek değerde fps alınıyor bu işlemci ve ekran kartı ile.Sıcaklık değerleri işlemci 80i geçmiyor.Ekran kartı da 68i geçmiyor fakat dar boğaz oluyor sık sık.
Hocam işlemi yüzde yüz kullanılmıyor ki darboğaz olsun. Rekabetçi oyunlarda bu durum sıklıkla oluyor valorant gibi cs gibi bf gibi bu yaşadığın durum normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın fps gayet iyi bence sonuçta sistemin üst düzey olsa da çok çok çok yüksek bir sistem değil bence. 2kda gayet güzel değerler diye düşünüyorum

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işlemi yüzde yüz kullanılmıyor ki darboğaz olsun. Rekabetçi oyunlarda bu durum sıklıkla oluyor valorant gibi cs gibi bf gibi bu yaşadığın durum normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın fps gayet iyi bence sonuçta sistemin üst düzey olsa da çok çok çok yüksek bir sistem değil bence. 2kda gayet güzel değerler diye düşünüyorum
hocam ara ara 70 fpslere dustugu oluyor akıcı oynanmıyor warzone ondan bahsetmiştim yoksa 140 fpslerde takılsa hep hic sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Pek oyun oynamadığım için diyebileceğim bişey yok hocam ona..

Epicfeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkan Özbey
Nvidia denetim masasındaki ayarları performansa çekin ve güç seneklerinden Performans modunu kullanın.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben bu durumun sistemde ki bir parça yüzünden olduğunu düşünüyorum.Gerçektende dediğiniz gibi. Youtube videolarına veya hazır sistem videolarına bakıyorum ve bana gönderilen sisteme bakıyorum alakası yok :D Ben o fpsi 3060ti ile alıyorum hocam. Normal falan yazanlara kesinlikle aldanmayın. Her ne olursa olsun normal bir durum yok bence. Ama neden olduğunu bilmiyorum

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Ben bu durumun sistemde ki bir parça yüzünden olduğunu düşünüyorum.Gerçektende dediğiniz gibi. Youtube videolarına veya hazır sistem videolarına bakıyorum ve bana gönderilen sisteme bakıyorum alakası yok :D Ben o fpsi 3060ti ile alıyorum hocam. Normal falan yazanlara kesinlikle aldanmayın. Her ne olursa olsun normal bir durum yok bence. Ama neden olduğunu bilmiyorum
Sistemi haftaya gaming gene geri yollayacagım zaten hocam kontrolunu yapsınlar. WHEA Logger hatası adı altında pcde donmalar da oluyor ara ara.Donduktan sonra da acıp kapamam gerekiyor duzelmesi için.Tum driverlar guncel baştan hepsini kendim kurdum.Biosu da guncelledim.Windows 11 kurulumunu da kendim yaptım fakat sorunlar hala devam ediyor.Stres testlerinde bir sıkıntı olmuyor.Fakat olay goruntuleyicisinde hata goruyorum cogu zaman.
Kernel Event-Tracing
WHEA-Logger
rt25cx21
DistributedCOM
bunlardan bazıları
Oyunlardan da bekledigimden az fps gelince artık bardağı taşırdı göndericem haftaya.

SadeceSeyf

80+ Gold
Sistemi haftaya gaming gene geri yollayacagım zaten hocam kontrolunu yapsınlar. WHEA Logger hatası adı altında pcde donmalar da oluyor ara ara.Donduktan sonra da acıp kapamam gerekiyor duzelmesi için.Tum driverlar guncel baştan hepsini kendim kurdum.Biosu da guncelledim.Windows 11 kurulumunu da kendim yaptım fakat sorunlar hala devam ediyor.Stres testlerinde bir sıkıntı olmuyor.Fakat olay goruntuleyicisinde hata goruyorum cogu zaman.
Kernel Event-Tracing
WHEA-Logger
rt25cx21
DistributedCOM
bunlardan bazıları
Oyunlardan da bekledigimden az fps gelince artık bardağı taşırdı göndericem haftaya.
Valla ben çok uygun olmadıktan sonra artık parça parça kendim diziyorum sistemi.İtopyadan bir sistem aldım.Klavye mouse kesintisi oluyor ya. Ara ara gidip geliyor mouse klavye. sürekli çıkartıp takmam gerekiyor. Uyuz bir durum yani. Kendi topladığım 2 sistemde de ne fps kaybı ne bir şey yaşadım.Sorunlu donanım mı gönderiyorlar artık bilemiyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
DLSS' i kalite moduna çek darboğaz var zaten.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
windows 10 da deneyin

Top Bottom