Çözüldü✓ Yeni aldığım bilgisayar donma kasma sorunları

Reaksiyon skoru
32
Merhaba 2hafta önce yeni bir kasa aldım vatandan. I512400f 16gb ram rtx5060ekran m2ssd li bir kasa. Kasayı kendim montajladım. Windows11kurup lisans satin alarak kurdum hersey kusursuz yani driverleri program aracılığı ile kurdum. Video daki gibi sorun yaşıyorum başta internet ile alakalı sandım fakat sağ tık yaparken bile kasıyor pc. Değerler normal görünüyor. Güç kablosunu mu yanlış taktım yazılımsal mı çözemiyorum.

ekran kartına mı takılı monitör kablosu yoksa anakarta mı?

aida64 ve furmark2 testi yaptınız mı?

Merhaba 2hafta önce yeni bir kasa aldım vatandan. I512400f 16gb ram rtx5060ekran m2ssd li bir kasa. Kasayı kendim montajladım. Windows11kurup lisans satin alarak kurdum hersey kusursuz yani driverleri program aracılığı ile kurdum. Video daki gibi sorun yaşıyorum başta internet ile alakalı sandım fakat sağ tık yaparken bile kasıyor pc. Değerler normal görünüyor. Güç kablosunu mu yanlış taktım yazılımsal mı çözemiyorum.

Occt gibi kapsamlı bir test yapın hw monitörden takip edip değerleri atın

Hocam mouse da bozuk olabilir ama cpu boştayken hep %50'lere kadar çıkıyor mu böyle?

ekran kartına hocam :D okadar da değil

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüzde 70 i bile görüyor arka planda sadece epic games açık oyun iniyor
Benim mouse bozulduğunda tamda böyle açık klasörleri, programları kapatırken vs aynı şeyleri yapıyordu.
Ama kesin mouse bozuktur, yada klavye bozuktur diyemem hocam.
Benim yaşadığım sıkıntıya aşırı benzediğini söyleyebilirim sadece.

Benim mouse bozulduğunda tamda böyle açık klasörleri, programları kapatırken vs aynı şeyleri yapıyordu.
Ama kesin mouse bozuktur, yada klavye bozuktur diyemem hocam.
Benim yaşadığım sıkıntıya aşırı benzediğini söyleyebilirim sadece.
Keşke mouse luk bir durum olsa dostum dosyalar açılırken donarak açılıyor

Anakart a görüntü kablosu takma ekran kartına tak

Problem Çözüldü: Vatanbilgisayara götürdüm İntel İşlemci olduğu için yurt dışına göndermemiz gerekiyor dediler. İşlemcide problem var gibi dediler. 45 gün bekleme süresiymiş :) tabikide kabul etmedim. Çalışan personel abi izin verirsen bios u ben yükleyim dedi. Bios u tekrar yükledikten sonra sorun çözüldü.

Anakart a görüntü kablosu takma ekran kartına tak
bi videoyumu izlesen acaba görev yöneticisinde direk geforce olarak gözüküyor ekran kartı anakarta taksa nası yazıcak orada

Problem Çözüldü: Vatanbilgisayara götürdüm İntel İşlemci olduğu için yurt dışına göndermemiz gerekiyor dediler. İşlemcide problem var gibi dediler. 45 gün bekleme süresiymiş :) tabikide kabul etmedim. Çalışan personel abi izin verirsen bios u ben yükleyim dedi. Bios u tekrar yükledikten sonra sorun çözüldü.
hadi geçmiş olsun, ama sağlam testlere sok bence sen yinede ufak tefek şeyler mide bulandırır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri