Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
1 TB SSDye 750 tl vermene daha çok kahkaha attım sıfır da olsa etmez zaten ssd var o fiyatların bir gıdım üstüneTrendyoldan aldım 750₺ ye .d
Not : durdurdum sinirden çöpe atmaya gidiom
seagate sitesinden seri numarasından ürünün sahte olduğunu kanıtlayacak şekilde ss al bu ss'ide ekle sonra satıcıyı şikayet etTrendyoldan aldım 750₺ ye .d
Yooğk dio satıcıiade?
Her kırmızı gelince bu espiriyi içimden yaptım hdoehxkeMayın tarlası mübarek.
750₺ verdim acelem vardı dram li 500gb SSD alacaktım bunu alayım dedim mayın tarlası çıktı ***1 TB SSDye 750 TL vermene daha çok kahkaha attım sıfır da olsa etmez zaten ssd var o fiyatların bir gıdım üstüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/fury-e-spo...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Çok iyi bir ssd değil ama nays ile 700lere kadar düşer.
Doğrudur artık amazondan alacağımPiyasadaki HDD'lerin çoğu kullanılmış ürün. Amazonun kendisş ya da bilenen büyük firmalar satmadığı sürece HDD almayın.
Keşke oyun olsaydıWindows 7 oyun mu bu
Satıcıya yazacağım bunla savaşa mı gittin diye bu ne awTetris mi oynuyosun bu ne
Bekleyin linkini atayım HDD ninGayet lezzetli gözüküyor, satıcı kim?
Gayet lezzetli gözüküyor, satıcı kim?
Zamanında internetten 400'e 2tb aldıydım. Kargo kutusunda delik açılmış, heralde içinden uçacakmış. Taktım, sistem boot bile etmedi. Gidip Mediamarkt'tan 200 daha verip elden aldıydım. Bir daha da internetten disk almam. Aşırı sağlam paketlense de risk.Trendyoldan aldım 750₺ ye .d