0a yakın (!)Sahibinden Hatasız Disk
Olan oldu hocam daha da almam zatn Trendyol dan .dİndirimli ürün almayın amazon dışı yerlerden satıcılar kullanılmış ürünü indirim diye satıyorlar.
Ben 500gb Seagate HDD almıştım 50₺ ye 5 yıl kullandım o yüzden bunu alma gereksinimde bulundum hocam.dZamanında internetten 400'e 2tb aldıydım. Kargo kutusunda delik açılmış, heralde içinden uçacakmış. Taktım, sistem boot bile etmedi. Gidip Mediamarkt'tan 200 daha verip elden aldıydım. Bir daha da internetten disk almam. Aşırı sağlam paketlense de risk.
Adadaki 5 farkı bulun (!)Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar benim hdd'nin ömrü nasıl? iyi mi
https://www.n11.com/urun/fury-e-spo...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Çok iyi bir ssd değil ama nays ile 700lere kadar düşer.
Böyle yazdım satıcıya .d1 TB SSDye 750 TL vermene daha çok kahkaha attım sıfır da olsa etmez zaten ssd var o fiyatların bir gıdım üstüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/fury-e-spo...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Çok iyi bir ssd değil ama nays ile 700lere kadar düşer.
Link atayım mi hocam istersenSatıcı kimdi?
Seagate Skyhawk 3,5" 1tb 64mb 5900rpm St1000vx005 Fiyatı, Yorumları - TrendyolSatıcı kimdi?
Satıcı kimdi?
Yorumlardan belliymiş aslında geçmiş olsun.Link atayım mi hocam istersen
Seagate Skyhawk 3,5" 1tb 64mb 5900rpm St1000vx005 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pardon 1 dk
Seagate 1 Tb 3.5 Skyhawk Sata 5900rpm 64mb 7/24 Guvenlık St1000vx005 (RESMI DIST GARANTILI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Seagate 1 Tb 3.5 Skyhawk Sata 5900rpm 64mb 7/24 Guvenlık St1000vx005 (RESMI DIST GARANTILI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bir şey olmaz sağlık olsun öğrenmiş oldum Trendyoldan sadece elbise alınırYorumlardan belliymiş aslında geçmiş olsun.
Linki attımHocam satıcıyı söyleyinde kazayla alışveriş falan yapmayalım
Zamanım yokki maalesef ; (Tüketici hakem heyetine başvur.